Ελλαδα

Τετράδυμες μαθήτριες από τον Πύργο πέρασαν μαζί στο πανεπιστήμιο

Οι τέσσερις αδερφές είχαν γίνει πρωτοσέλιδο και με τη γέννησή τους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
369157-762807.jpg
proini.news

Ο Νίκος και η Μαρία Κορυανού από τον Πύργο Ηλείας είχαν τέσσερις λόγους να χαίρονται εχθές Πέμπτη με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκαίδευση.

Και αυτό γιατί είδαν τα τετράδυμα κορίτσια τους να επιτυγχάνουν στις Πανελλαδικές. Τα κορίτσια που είχαν γίνει πρωτοσέλιδο με τη γέννησή τους, κατάφεραν να βρεθούν πάλι στο κέντρο του ενδιαφέροντος, καθώς, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Πρωινή», η Νικολία, η Αιμιλία, η Χριστίνα και η Μαριάννα συνιστούν την μοναδική «τετράδυμη επιτυχία» στη χώρα, αφού κατάφεραν να εισαχθούν αντίστοιχα σε ΑΕΙ στην Αθήνα και τον Πειραιά.   

Πιο συγκεκριμένα, η Αιμιλία μπήκε στην σχολή Κοινωνιολογίας Αθήνας, η Μαριάννα στην σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού ΣΜΥΝ, η Χριστίνα στην Εκπαιδευτικών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΑΣΠΑΙΤΕ και η Νικολία στην Σχολή Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Παν/μιο Πειραιά.   

Οι προσεχώς φοιτήτριες δήλωσαν στην εφημερίδα ότι είναι πολύ ευτυχισμένες και θα συνεχίσουν να είναι αχώριστες, αφού και οι τέσσερις έχουν εισαχθεί σε σχολές της Αθήνας και του Πειραιά.  

Προτίμησαν, μάλιστα, να δώσουν κοινή απάντηση στο ερώτημα για το πώς νιώθουν μετά την τετραπλή επιτυχία τους: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά, γεμάτη εντάσεις και άγχος, παρ' όλα αυτά προσπαθήσαμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και πιστεύουμε ότι το πετύχαμε έχοντας τη στήριξη η μια της άλλης, αλλά και των γονιών μας που στάθηκαν δίπλα μας. 

Είμαστε ευχαριστημένες με τα αποτελέσματα και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε την φοιτητική μας ζωή».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.