Ελλαδα

Κατερίνα Βρανά: «Η Κατερίνα νιώθει σαν μωρό 6 μηνών»

Η ανάρρωσή της συνεχίζεται με αυστηρή ιατρική παρακολούθηση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
368774-762221.jpg

Το εξιτήριο της Κατερίνας Βρανά στις 9 Αυγούστου έγραφε τα εξής:

«Η κα. Βρανά είχε εισαχθεί στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών ερχόμενη από το νοσοκομείο της Μαλαισίας στο οποίο νοσηλεύθηκε για ένα μήνα. Εκεί είχε υποβληθεί σε επείγουσα σκωληκοειδεκτομή και ειλεοστομία λόγω ευρημάτων φλεγμονής ειλεού και τυφλού. Μετεγχειρητικά είχε εμφανίσει βαρύτατο σηπτικό σοκ και πολυοργανική ανεπάρκεια».

Η δημοφιλής ηθοποιός είναι τώρα σε κατ' οίκον νοσηλεία, είναι δυνατή, αισιόδοξη και στέλνει το δικό της μήνυμα kai, καθώς ακόμη δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει υπολογιστή, το υπαγόρευσε. Άλλωστε, όπως λέει, της αρέσει  να μιλά για τον εαυτό της στο τρίτο πρόσωπο και να χρησιμοποιεί την οικογένειά της σαν μίνιονς.

Το παρακάτω κείμενο υπαγορεύτηκε από την ίδια: 

Η Κατερίνα είναι εκτός νοσοκομείου και σπίτι της σε κατ' οίκον νοσηλεία. 

Η ανάρρωσή της συνεχίζεται με αυστηρή ιατρική παρακολούθηση. Η Κατερίνα νιώθει σαν μωρό 6 μηνών καθώς πρέπει να ξαναμάθει να περπατάει και να χρησιμοποιεί τους μύες της, οι οποίοι ατρόφησαν κατά τη διάρκεια της τετράμηνης νοσηλείας της.  

 Ως εκ τούτου δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει ακόμα υπολογιστή και κινητό κι αυτός είναι ο λόγος που η οικογένεια ποστάρει updates εκ μέρους της.  

 Η Κατερίνα θα ήθελε να γνωρίζετε ότι το μεγαλύτερο μέρος των updates το υπαγορεύει η ίδια γιατί της αρέσει να μιλάει για τον εαυτό της στο τρίτο πρόσωπο και της αρέσει να χρησιμοποιεί την οικογένειά της σαν μίνιονς. 

Ευχαριστούμε και πάλι για τις ευχές σας και τη θετική ενέργεια. Μετά από μια τόσο σοβαρή ασθένεια, ο δρόμος της ανάρρωσης είναι μακρύς και χρειάζεται υπομονή, κάτι που η Κατερίνα νιώθει ότι δεν έχει καθόλου. 

Εμείς θεωρούμε ότι δεν είναι τίποτα λιγότερο από καταπληκτική. Ήρωας αντοχής. Τέρας υπομονής. Ό,τι καλύτερο έχει πατήσει ποτέ στη Γη. (Ναι, η Κατερίνα ακόμα υπαγορεύει αυτό το status)   

Ευχαριστούμε για όλα. Θα ακολουθήσουν κι άλλα updates στους επόμενους μήνες. Πολλά φιλιά. Η οικογένεια της Κατερίνας (και η Κατερίνα) 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ