- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Πιτσιλής: Αυστηρές ποινές σε επιχειρηματίες που απειλούν εφοριακούς
Δήλωση μετά το περιστατικό στην Αγριά του Βόλου
Την αυστηροποίηση του νομικού πλαισίου για την προστασία των ελεγκτών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, προαναγγέλει με σημερινή δηλωσή του ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής, μετά και το πρόσφατο περιστατικό στην Αγριά του Βόλου, όπου ιδιοκτήτης ταβέρνας πυροβόλησε στον αέρα στη διάρκεια ελέγχου από εργαζομένους της Υπηρεσίας Ερευνών Διασφάλισης Εσόδων.
«Οποιαδήποτε μορφή βίας», αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Πιτσιλής, «δεν είναι ούτε κατ' ελάχιστο ανεκτή, πολύ περισσότερο οι ένοπλες απειλές, τις οποίες θεωρούμε αδιανόητες. Ευχαριστώ προσωπικά την ηγεσία της αστυνομίας για την άμεση ανταπόκρισή της. Είμαστε δίπλα και στηρίζουμε έμπρακτα όλους τους υπαλλήλους των υπηρεσιών μας».
Ταυτόχρονα, επισημαίνει ότι «είμαστε σε συνεννόηση με την πολιτική ηγεσία για την αυστηροποίηση του νομικού πλαισίου, ώστε να προστατεύονται στο μέγιστο δυνατό βαθμό οι ελεγκτές της Αρχής από οποιοδήποτε φαινόμενο βίας ή απειλών».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η προειδοποίηση του Γιώργου Τσατραφύλλια
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Κάποιοι επιλέγουν να μην βγουν καν από το σπίτι τους
Πώς θα λειτουργεί και ποιες πλατφόρμες αφορά
Ποιες περιοχές κινδυνεύουν από πλημμύρες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δείτε την εικόνα της ΑΝΙΜΑ
Ξεκινά η ενεργειακή αναβάθμιση - Έργο 6,26 εκατ. ευρώ αλλάζει ριζικά το κτίριο
Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα - Οι άνεμοι θα είναι θυελλώδεις
Αναλυτικές οδηγίες από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας
Αναλυτική πρόγνωση για τον καιρό των επόμενων 48 ωρών
Τι ισχύει για την ειδική άδεια κυκλοφορίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.