- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Έρευνα για φωτογραφία με εφοριακό που έλυνε σταυρόλεξο ενώ οι πολίτες περίμεναν στη ουρά
Σάλος με το σχετικό δημοσίευμα
Να διερευνηθούν δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου της Κρήτης για υπάλληλο που σε ώρα υπηρεσίας έλυνε σταυρόλεξο και ενώ περίμενε να εξυπηρετηθεί από τον ίδιο ουρά 20 ατόμων ζήτησε ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής.
Αν αποδειχθεί ότι ισχύει θα κινηθούν οι πειθαρχικές διαδικασίες που προβλέπονται.
Το δημοσίευμα του neakriti.gr: «Η φωτογραφία που βλέπετε είναι από το Μητρώο Εφορίας Ηρακλείου πριν από λίγες ημέρες, στις 10 το πρωί. Έξω από το γραφείο περιμένει μια ουρά 20 ατόμων να εξυπηρετηθούν. Στα γραφεία βρίσκονται τρεις υπάλληλοι.
Οι δύο κυρίες, όπως μας λέει ο αναγνώστης - τα στοιχεία του οποίου βρίσκονται στη διάθεση της εφημερίδας, όμως για ευνόητους λόγους δε δημοσιεύονται - που έστειλε τη φωτογραφία, εξυπηρετούν κόσμο. Ο τρίτος υπάλληλος της παρέας... λύνει σταυρόλεξο. Δηλαδή εκείνη τη στιγμή εργάζονταν δύο στους τρεις υπαλλήλους.
Τον τρίτο βέβαια που έλυνε σταυρόλεξο και "άγιος ο Θεός", δεν τον διέκοψε κανείς. Τον άφησαν να λύσει το σταυρόλεξο με την ησυχία του, απαθανατίζοντας απλά τη στιγμή... για να βγάλει ο καθένας από εμάς τα συμπεράσματά του».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Υπό παρακολούθηση από τις 10 Φεβρουαρίου -Φωτογράφιζε τη βάση και είχε εφαρμογή των Φρουρών της Επανάστασης
Έως τις 10 Μαρτίου οι αναστολές από και σε Μέση Ανατολή
Προωθούνται για τον έλεγχο της όρεξης και τη διευκόλυνση της απώλειας βάρους
Ποιες ειδικότητες αναζητούν για πρόσληψη
Ένας εμπνευσμένος δημιουργός που μετέτρεψε το όραμα σε πράξη
Το συγκινητικό «αντίο» της ΄κόρης του, Μαριλένας
Έκλεψε μοτοσικλέτα στο Αντίρριο, εμπλοκή και σε καταστήματα
Πόσο χρόνο χρειάζεται η συναισθηματική μετάβαση από το βαρύ πένθος στην εκστατική χαρά; Ίσως μια στιγμή.
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δεκάδες ακυρώσεις πτήσεων από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» και χιλιάδες παγκοσμίως
«Αυστηρά μέτρα ασφαλείας σε στόχους αμερικανικών συμφερόντων» σημειώνει η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ.
Σε λίγες ημέρες «μπαίνουμε» στη θερινή ώρα
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Ποιες είναι οι Μαρία Μπούμπα και Ιωάννα Νεράντζη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.