- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πρώτη φορά ο αγγειοχειρουργός από τη Θεσσαλονίκη το παραδέχεται: Η Ντιάνα πέθανε στα χέρια μου
«Αλλά έκρυψα το πτώμα επειδή φοβήθηκα»
Για πρώτη φορά έπειτα από σχεδόν δύο μήνες από τον θάνατο της 36χρονης μητέρας από τη Γεωργία, ο κύριος ύποπτος για τη δολοφονία της, ο αγγειοχειρουργός από το Ιπποκράτειο, παραδέχθηκε στην ανακρίτρια την Τετάρτη 28 Ιουνίου πως η Ντιάνα ξεψύχησε στα χέρια του.
Ωστόσο, δεν ομολόγησε τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας με καταγωγή από τη Γεωργία, αλλά επέμεινε ότι πρόκειται για ιατρικό λάθος και όχι δολοφονία.
Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το dailythess.gr, ο κατηγορούμενος παραδέχτηκε ότι η 36χρονη πέθανε κατά τη διάρκεια της εγχείρισης στην οποία την υπέβαλε ο ίδιος, αλλά απέδωσε το θάνατό της στο φάρμακο για την αναισθησία που της είχε χορηγηθεί.
Για να δικαιολογήσει το γεγονός πως στη συνέχεια πήρε το άψυχο σώμα της από το νοσοκομείο και με το αυτοκίνητό του το μετέφερε και το πέταξε σε χαράδρα στην περιοχή Παλιούρι Χαλκιδικής, όπου βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, είπε πως το έκανε γιατί φοβήθηκε. Υποστήριξε πως λειτούργησε υπό καθεστώς φόβου εξαιτίας του θανάτου της ασθενούς.
Μετά την αλλαγή της στάσης του, ο κατηγορούμενος υποστηρίζει τώρα ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ από την πρώτη στιγμή όχι μόνο υποστήριζε ότι δεν είχε καμία εμπλοκή στην υπόθεση αλλά και ότι δεν είχε συναντήσει καν την 36χρονη πριν από την εξαφάνισή της.
Μετά τη συμπληρωματική του απολογία, ο γιατρός οδηγήθηκε ξανά στις φυλακές.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Εντοπίστηκε να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα με επικαθήμενο
Tι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο
Τα Δεκεμβριανά που ακολούθησαν και το δικαστικό «θρίλερ» με Κορκονέα
Κλείνουν σταθμοί του Μετρό - Τι θα ισχύσει τις ώρες των εκδηλώσεων μνήμης
Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.