- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Ολοκληρώθηκε η αντιφασιστική πορεία προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, την οποία διοργάνωσαν αντιφασιστικές συλλογικότητες, οργανώσεις της αριστεράς και φοιτητικοί σύλλογοι. Η διαδήλωση ξεκίνησε από τη λεωφόρο Αλεξάνδρας στη συμβολή με τη λεωφόρο Κηφισίας, όμως οι συγκεντρωμένοι παρεμποδίστηκαν από κλούβες των ΜΑΤ που ήταν παρατεταγμένες στη λεωφόρο Μεσογείων και δεν έφτασαν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.
Αφορμή της κινητοποίησης ήταν ο άγριος ξυλοδαρμός του φοιτητή Αλέξη Λάζαρη την περασμένη εβδομάδα στη συμβολή των λεωφόρων Αλεξάνδρας και Κηφισίας, υπόθεση για την οποία έχει προφυλακιστεί στέλεχος της Χρυσής Αυγής. Παρούσα στο συλλαλητήριο ήταν και η μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα.
Αποκαταστάθηκε και η κυκλοφορία, η οποία είχε διακοπεί στις λεωφόρους Αλεξάνδρας προς την άνοδο καθώς και στη Μεσογείων.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά
Οι συμμετέχοντες στα επεισόδια ταυτοποιήθηκαν και κατηγορούνται για απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά συρροή
Πάσχει από το σπάνιο γενετικό σύνδρομο Allagille
Οι περισσότερες πτήσεις καθυστέρησαν
Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας του «ΔΕΗ Xmas West Park»
Λίγα λεπτά μετά τις 6 το απόγευμα
Τι αναφέρουν οι πληροφορίες
Τι προβλέπει η νομοθεσία για την ανανέωση των αδειών οδήγησης και ποιους αφορά
Αγρότες έχουν εισβάλει στoν αεροδιάδρομο
Ο άνθρωπος που γλίτωσε από το ναυάγιο του «Ηράκλειον» και σκοτώθηκε κατά τη συντριβή του αεροσκάφους
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο καιρός των επόμενων ημερών
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Άρπαξαν ένα ζευγάρι παπούτσια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.