- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Κάθειρξη 15 ετών για αποπλάνηση ανηλίκου, σε 44χρονο στη Θεσσαλονίκη
Κρίθηκε ένοχος για αποπλάνηση ανηλίκου και κατοχή πορνογραφικού υλικού
Με ποινή κάθειρξης 15 ετών και επιπλέον χρηματική ποινή ύψους 200.000 ευρώ, τιμώρησε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης έναν 44χρονο, που κρίθηκε ένοχος για αποπλάνηση ανηλίκου και κατοχή πορνογραφικού υλικού.
Ο κατηγορούμενος είχε συλληφθεί πέρσι τον Μάιο, όταν οι γονείς ενός 6χρονου κοριτσιού από περιοχή του Κιλκίς, τον κατήγγειλαν ότι είχε προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της κόρης τους, στη διάρκεια πασχαλινού τραπεζιού όπου ήταν καλεσμένος.
Μάλιστα, κατηγορείτο για βιασμό της 6χρονης, πράξη για την οποία όμως το δικαστήριο τον αθώωσε.
Μετά τη σύλληψή του, εντοπίστηκε στο σπίτι του πορνογραφικό υλικό το οποίο αντάλλασε -μέσω σελίδων κοινωνικής δικτύωσης- με 16χρονη από περιοχή της Καβάλας.
Επρόκειτο για κοπέλα με ειδικές ανάγκες, την οποία είχε πείσει να του αποστείλει προσωπικές φωτογραφίες με πορνογραφικό περιεχόμενο, ενώ ανάλογες φωτογραφίες απέστειλε κι εκείνος.
Ο 44χρονος, που μεταξύ άλλων δήλωσε ραδιοφωνικός παραγωγός, αρνήθηκε στην απολογία του την πράξη της αποπλάνησης στην περίπτωση της 6χρονης, ενώ όσον αφορά την κατηγορία για κατοχή και παραγωγή πορνογραφικού υλικού που συνδεόταν με την 16χρονη, ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε την πραγματική της ηλικία και θεωρούσε ότι ήταν ενήλικη.
Το δικαστήριο αποφάσισε να μην χορηγήσει ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση, με συνέπεια ο κατηγορούμενος να επιστρέψει στις φυλακές.
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το μοναδικό ελληνικό πανεπιστήμιο που σπάει το φράγμα των 200 καλύτερων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Πού θα σημειωθούν τοπικές βροχές - Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά
Οι συμμετέχοντες στα επεισόδια ταυτοποιήθηκαν και κατηγορούνται για απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά συρροή
Πάσχει από το σπάνιο γενετικό σύνδρομο Allagille
Οι περισσότερες πτήσεις καθυστέρησαν
Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας του «ΔΕΗ Xmas West Park»
Λίγα λεπτά μετά τις 6 το απόγευμα
Τι αναφέρουν οι πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.