Ελλαδα

Στη δημοσιότητα το πρόσωπο του βιαστή ανήλικων αγοριών στη Θεσσαλονίκη (εικόνα)

Ο 29χρονος ημεδαπός αποπλανούσε κατά συρροή παιδιά κάτω των 12 ετών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
350483-727099.jpg
ΕΛΑΣ

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης έδωσε εντολή να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 39χρονου ημεδαπού που βαρύνεται με τις κατηγορίες του κατά συρροή βιασμού και αποπλάνησης παιδιών που δεν είχαν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας τους.

Στη δημοσιότητα το πρόσωπο του βιαστή ανήλικων αγοριών στη Θεσσαλονίκη

Ο Δημήτριος Κατσάρης συνελήφθη στις 21 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Προηγήθηκε καταγγελία, σύμφωνα με την οποία ο συλληφθείς, προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος δύο ανήλικων αγοριών, κατά το χρονικό διάστημα Σεπτεμβρίου 2016 έως και τις 20-03-2017.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, με ισχύ έως 18-07-2017, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, κρίνεται αναγκαία ώστε να γίνει ευχερέστερη η πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των αξιόποινων πράξεών του, καθόσον έτσι θα καταστεί δυνατό, για όσους παθόντες έχουν υποστεί βλάβη από παρόμοιες πράξεις του κατηγορουμένου να προσφύγουν στις αρμόδιες αρχές προς διερεύνηση των πράξεών του.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης , στο τηλέφωνο 2310-388456. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ