- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Συνελήφθη νεαρός για την καύση της ελληνικής σημαίας στις 17 Νοεμβρίου
Έπειτα από έρευνες σε Εξάρχεια και Νέα Σμύρνη
Προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας ένας 21χρονος που φέρεται να ομολόγησε πως ήταν αυτός που έκαψε την ελληνική σημαία κατά τη διάρκεια επεισοδίων που είχαν λάβει χώρα στο Πολυτεχνείο στις 17 Νοεμβρίου 2016.
Σημειώνεται πως στην ίδια αστυνομική επιχείρηση συνελήφθησαν, με τη διαδικασία του αυτοφώρου ένας 20χρονος και ένας 21χρονος Αλβανός, για παράβαση της vομοθεσίας περί ναρκωτικών, όπλων, φωτοβολίδων και βεγγαλικών.
Μάλιστα, επισημαίνεται πως στο πλαίσιο της συγκεκριμένης έρευνας εξακριβώθηκε η εμπλοκή συνολικά δεκαεννέα ατόμων σε υπόθεση κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών στις περιοχές των Εξαρχείων και της Νέας Σμύρνης αλλά και στη διάπραξη άλλων αδικημάτων.
Οι δύο συλληφθέντες, στο πλαίσιο του αυτοφώρου αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στους αρμόδιους εισαγγελείς, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δεκαεννέα ατόμων, υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
Αξίζει να αναφερθεί πως σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της προσβολής συμβόλων του ελληνικού κράτους, εμπρησμού, έκρηξης απόπειρας βαριάς σωματικής βλάβης σε βάρος αστυνομικών, διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς, παραβάσεων σχετικές με τις εκρηκτικές ύλες, παράβασης του νόμου περί φωτοβολίδων και βεγγαλικών, όπλων, καθώς και για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ήταν κυβερνητικός εκπρόσωπος επί Ανδρέα Παπανδρέου
Πότε θα χτυπήσει ξανά το κουδούνι για την επιστροφή;
Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου
Ισχυρές επίγειες δυνάμεις και πεζοπόρα τμήματα της ΕΜΟΔΕ δίνουν μάχη με τις φλόγες
Η Maran Tankers επιβεβαιώνει το πλήγμα στο ελληνικό τάνκερ - Το πλήρωμα είναι ασφαλές
Ξεκινούν εργασίες για 5G και αλλαγή σιδηροτροχιών - Πώς θα εξυπηρετούνται οι επιβάτες
Έντονη διαμαρτυρία από τον Βασίλη Κικίλια για τη στοχοποίηση της ελληνικής ναυτιλίας
Η δεισιδαιμονία γύρω από τη συγκεκριμένη ημερομηνία είναι σχετικά πρόσφατη στη δυτική κουλτούρα
Δρομολόγια μέχρι το ΣΕΦ ή την Αγία Τριάδα Πειραιά σε συγκεκριμένες ώρες λόγω κατεδαφίσεων και αγώνα δρόμου
Η άνοδος των καυσίμων λόγω γεωπολιτικών εξελίξεων πιέζει τα εισιτήρια, με όλα τα σενάρια ανοικτά
Το ιστορικό του έργου και οι δύο βλάβες του αγωγού - Το νησί συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα με το πόσιμο νερό
Πιλοτική εφαρμογή στον αυτοκινητόδρομο Πάτρα – Πύργος με ηλεκτρονικό πομποδέκτη και χιλιομετρική χρέωση
Ο μετεωρολόγος επισημαίνει πάντως ότι προς το παρόν δεν διαφαίνεται κάποιο ακραίο καιρικό φαινόμενο
Η εισαγωγή θα γίνει μέσω γραπτής δοκιμασίας γνώσεων και δεξιοτήτων
Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο αλλά υπέκυψε στα τραύματά του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.