- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Νέες παραβιάσεις από τουρκικά αεροσκάφη - εμπλοκή δυτικά της Λέσβου
Κλιμακώνονται οι τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο
Μία τετράδα τουρκικών αεροσκαφών αποτελούμενη από δύο F-4 και δύο οπλισμένα F-16, ένα ζευγάρι οπλισμένων τουρκικών αεροσκαφών F-16 και ένα αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας CN-235, εισήλθαν σήμερα στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσουν σχέδια πτήσεως.
Καταγράφηκαν τρεις παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών που εξελίχθηκαν σε δεκαοκτώ παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου σε διάφορα σημεία του αρχιπελάγους. Οι δεκαεπτά απ’ αυτές σημειώθηκαν από το τουρκικό αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας.
Σε όλες τις περιπτώσεις, τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίσθηκαν και αναχαιτίσθηκαν από αντίστοιχα ελληνικα μαχητικά, ενώ η διαδικασία αναχαίτισης του ζεύγους των τουρκικών αεροσκαφών, εξελίχθηκε σε εμπλοκή δυτικά της Λέσβου.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανάρτησή του στο Facebook
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα
Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας
Η εξήγηση Κολυδά για τη λειτουργία των φρεατίων εν μέσω βροχοπτώσεων
Έντονα φαινόμενα σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η Δυτική Αττική πλήττεται από πολύ ισχυρές βροχοπτώσεις
Σε επιφυλακή παραμένουν οι Αρχές
Συνεχίζονται οι βροχοπτώσεις
Συνίσταται στους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.