- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Χιλιάδες αγρότες στην Αθήνα. «Φρούριο» το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης (φωτογραφίες)
Πανελλαδικό συλλαλητήριο. Στην Πλατεία Βάθη ενώνονται οι ομάδες των αγροτών
Κλιμακώνεται η ένταση έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, με τις κλούβες να έχουν μετατρέψει το υπουργείο σε φρούριο και τους αγρότες να συρρέουν στην Πλατεία Βάθη διαρκώς.

Οι αγρότες που βρίσκονται στην Αθήνα, στο πλαίσιο του πανελλαδικού συλλαλητηρίου, συντάσσονται με την Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων και μεταξύ άλλων διεκδικούν αλλαγές στο φορολογικό και ασφαλιστικό.

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκε ο Γ.Γ. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος σε δηλώσεις του ανέφερε ότι: «Οι αγρότες στέλνουν ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση και την ΕΕ για τις πολιτικές που τους ξεκληρίζουν και τους διώχνουν από τη γη τους» και πρόσθεσε πως: «Χρειάζεται κλιμάκωση του αγώνα, συμπράσταση όλου του λαού. Μόνο με κοινούς, ενωτικούς αγώνες μπορούμε να προχωρήσουμε».

Σε δηλώσεις του ο Βαγγέλης Μπούτας, από την Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας, είπε μεταξύ άλλων, πως «πραγματοποιούμε το σημερινό πανελλαδικό συλλαλητήριο και καλούμε όλο το λαό της Αθήνας που υποφέρει από αυτήν την πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ να μας δείξει αλληλεγγύη. Ο αγώνας συνεχίζεται ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ».

Σημειώνεται ότι από το σημερινό συλλαλητήριο απέχουν και παραμένουν στα μπλόκα τους οι αγρότες από την Κεντρική Μακεδονία.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Παίρνω τον Παύλο μου και φεύγω», είπε συγκινημένη η Μάγδα Φύσσα έξω από το δικαστήριο
Καταδικάστηκε και σε δεύτερο βαθμό με πέντε χρόνια
Ο καθηγητής και πρώην υπουργός, σχολιάζει τις φωτογραφίες, έχοντας προσωπική σύνδεση με την ιστορία: ο πατέρας του είχε κρατηθεί στο Χαϊδάρι και στις φυλακές Αβέρωφ.
Τι αναφέρει η ανακοίνωση με αφορμή το περιστατικό στον σταθμό του Αγίου Νικολάου
Από φέτος θεσπίζεται εθελοντική 12μηνη θητεία γυναικών στον Στρατό Ξηράς
Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή της τραγωδίας, σε εξέλιξη έρευνα για πιθανές κόντρες δύο οχημάτων
Αυλαία στη δίκη στο Εφετείο - Οι ποινές
«Είναι επιπόλαιο να μιλάμε από τώρα για ενδεχόμενο νέων κακοκαιριών» σημειώνει ο μετεωρολόγος
Απομακρύνθηκαν τελευταία στιγμή οι μαθητές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα social media αποτελούν πλέον την κύρια πηγή ενημέρωσης
Ενδεχόμενο να επιστρέψουν στη φυλακή πρώην βουλευτές
«Έζησα μαζί του και τον ευχαριστώ»
Ποιες αργίες ακολουθούν
«Ξεδίπλωσε ακέραιο το ταλέντο του και αγαπήθηκε όσο λίγοι από το μεγάλο κοινό»
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Σε ποια ρολόγια δεν αλλάζουν αυτόματα
Η τρομοκρατική επίθεση που άφησε πίσω της 18 τραυματίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.