- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Δύσκολες ώρες στο ΔΟΛ: «Αδυναμία έκδοσης» από την Πέμπτη για Τα Νέα
Ολοκληρώθηκε η συνέλευση των εργαζομένων
Οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ στη συνέλευσή τους η οποία ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης αποφάσισαν την πρόθεσή τους να κυκλοφορήσουν αύριο τα “Νέα” και εν συνεχεία να δηλώσουν αδυναμία έκδοσης.
Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία των “Νέων” αυτό που αποφασίστηκε από τους λίγους πλέον εναπομείναντες είναι να συνεχιστεί η επαφή της επιτροπής εργαζομένων με τα κόμματα για να πειστούν να ψηφιστεί η τροπολογία για ενδιάμεση χρηματοδότηση των υπερχρεωμένων ΜΜΕ η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο του Νόμου για τα κόκκινα δάνεια.
Οι εργαζόμενοι εμφανίστηκαν απογοητευμένοι και προς το τέλος της συνέλευσής τους υπήρξε ένταση. Εν τω μεταξύ πολλοί είναι οι παραγωγοί του ραδιοφωνικού σταθμού ΒΗΜΑ FM οι οποίοι ο ένας μετά τον άλλο ανακοινώνουν την αποχώρησή τους στα κοινωνικά δίκτυα αλλά και από μικροφώνου (Μπάμπης Παπαπαναγιώτου, Γιάννης Πετρίδης, Κακά κορίτσια, Κοσμάς Βίδος, Πέπη Ραγκούση κ.ά.). Τον ίδιο δρόμο επιλέγουν και αρκετοί συντάκτες των εφημερίδων οι οποίοι αποχωρούν οριστικά από τον Οργανισμό.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.