- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νέα επίθεση με πέτρες και μολότοφ σημειώθηκε στις έντεκα το βράδυ της Δευτέρας εναντίον της διμοιρίας των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.
Από την επίθεση δεν υπήρξαν υλικές ζημιές και τραυματισμοί, ενώ αντίστοιχο περιστατικό είχε σημειωθεί και τα ξημερώματα της Δευτέρας.
Υπενθυμίζεται πως τα ξημερώματα της Κυριακής έγινε επίθεση και στο υπουργείο Πολιτισμού, όταν ομάδα νεαρών έριξε τέσσερις βόμβες μολότοφ στην είσοδο του υπουργείου, στην οδό Μπουμπουλίνας, στα Εξάρχεια. Από την επίθεση δεν υπήρξε τραυματισμός, προκλήθηκαν όμως ζημιές σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο.
Την Δευτέρα μέλη της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας» έκαναν λίγο μετά τη 1 μ.μ. κατάληψη στο υπουργείο Εργασίας ενάντια στην περικοπή των συντάξεων, στις απολύσεις. Προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ 15 άτομα (13 άνδρες και 2 γυναίκες) που λίγη ώρα αργότερα αφέθηκαν ελεύθερα, δίχως εις βάρος τους να σχηματιστεί δικογραφία.
Το απόγευμα της Δευτέρας περίπου 30 αναρχικοί έκαναν κατάληψη στα γραφεία της «Αυγής» στην Αγίου Κωνσταντίνου σε ένδειξη αλληλεγγύης στον Μοχάμεντ Α., απεργό πείνας από τις 13 Δεκεμβρίου.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Ποιες στάσεις δεν θα εξυπηρετούνται
Πού καταγράφηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής
Θεσσαλονίκη: Το Εφετείο έκρινε ότι οι εργασίες έγιναν και δεν αποδείχθηκε ζημία για την Εγνατία Οδό ΑΕ
Πότε οι μαθητές θα επιστρέψουν στα θρανία
Ποια είναι η Κυριακή που πρέπει να πάμε τα ρολόγια μία ώρα μπροστά
Προαναγγέλλουν προσφυγή στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για συντονισμένο πόλεμο λάσπης
Εκτιμάται ότι καταγράφεται ένας κάθε 15 με 20 λεπτά
Το ελαφρυντικό του σύννομου βίου «αποδεικνύεται πρωτίστως από το λευκό ποινικό μητρώο»
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Πού θα κινηθεί ο υδράργυρος
Οι περισσότεροι κατηγορούμενοι ζήτησαν την αναγνώριση ελαφρυντικών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.