Ελλαδα

Ηράκλειο:Νέα εγκατάλειψη θύματος μετά από θανατηφόρο τροχαίο

Παραμένουν άγνωστα τα στοιχεία του θύματος και του δράστη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
335142-695930.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ

Nέο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης, σοκάροντας την τοπική κοινωνία του Ηρακλείου. Συγκεκριμένα, εντοπίσθηκε πολτοποιημένο πτώμα άγνωστου άνδρα στην εθνική οδό Ηρακλείου-Μοιρών, στο ύψος της περιοχής της Σταυρακιανής Καμάρας.

Το πτώμα εντόπισαν περαστικοί που ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την αστυνομία, ενώ οι πρώτες πληροφορίες υποδεικνύουν ότι παρασύρθηκε από αυτοκίνητο. Ο οδηγός του αυτοκινήτου φαίνεται ότι εγκατέλειψε το θύμα, ενώ στη συνέχεια άλλοι οδηγοί με τα αυτοκίνητά τους - που πιθανότατα δεν μπορούσαν να δουν το άψυχο σώμα λόγω και της περιορισμένης ορατότητας - πέρασαν από πάνω του. Η σορός μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ηρακλείου για νεκροψία-νεκροτομή, ενώ οι αστυνομικές αρχές αναζητούν την ταυτότητα του θύματος καθώς και το δράστη.

Να σημειώσουμε ότι πρόκειται για το δεύτερο τροχαίο με παράσυρση μέσα σε 24 ώρες, καθώς τη Δευτέρα των Χριστουγέννων ενας 47χρονος άνδρας έχασε την ζωή του όταν παρασύρθηκε επίσης από αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου τον εγκατέλειψε αβοήθητο στο δρόμο Μοίρες-Τυμπάκι της Μεσαράς.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY