- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Καραμπόλα 5 οχημάτων με σοβαρά τραυματίες στη λεωφόρο Συγγρού
Ενεπλάκη και πεζός στο τροχαίο - Σοκαριστικές οι εικόνες από το σημείο
Έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά σε καραμπόλα που σημειώθηκε λίγο μετά τις 7 το πρωί στην άνοδο της Λεωφόρου Συγγρού στην άνοδο, στο ύψος του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης (Φιξ).
Στο τροχαίο ενεπλάκησαν 5 οχήματα κι ένας πεζός, ενώ σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το ΕΚΑΒ προχώρησε στον απεγκλωβισμό από τα αυτοκίνητα 5 επιβαινόντων.
Αυτή την ώρα, είναι αυξημένη η κίνηση των οχημάτων από το ύψος της πρώτης εισόδου της Νέας Σμύρνης, καθώς προς το παρόν, είναι ανοικτή μόνο η μία λωρίδα κυκλοφορίας. Η τρροχαία έχει ρίξει στο οδόστρωμα πριονίδι, επειδή από το ατύχημα είχαν χυθεί λάδια. 10 λεπτά μετά τις 8, γερανός απομάκρυνε το ένα από τα οχήματα, ενώ σε λίγο θα φτάσει κι άλλος για να πάρει άλλο όχημα που βρίσκεται στο ύψος της οδού Φραντζή, από την οποία η τροχαία έχει διακόψει την πρόσβαση προς τη λεωφόρο Συγγρού.





ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Γιατί σε κάποια σάιτ τις βλέπετε, σε κάποια όχι και σε άλλα σημεία του ελληνικού Τύπου μόνο με πίξελ
Τι κατέγραψαν σεισμογράφοι του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του ΕΑΑ στο ΟΑΚΑ
Τι ισχύει για τους δικαιούχους μειωμένου κομίστρου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στην κατηγορία «World's BestBusiness Schools 2026»
Συλλυπητήρια μηνύματα απέστειλαν ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και ΜέΡΑ25
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Παρατεταμένη ανομβρία και αυξημένες ανάγκες στερεύουν το νησί ενόψει καλοκαιριού
Οι ενδεικτικές απαντήσεις από την ΟΕΦΕ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.