Αραιές νεφώσεις που στην ανατολική Στερεά και Πελοπόννησο, τις Σποράδες, και το κεντρικό και νότιο Αιγαίο θα είναι πυκνότερες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες. Χιόνι ή χιονόνερο θα πέσει στα ορεινά. Ωστόσο, και σε αυτές τις περιοχές, τα φαινόμενα θα περιοριστούν και σταδιακά θα σταματήσουν εντός της ημέρας.
Παγετός θα σημειωθεί στα ορεινά όλης της χώρας, αλλά και στα πεδινά της κεντρικής και βόρειας χώρας κατά τη διάρκεια της νύχτας και τις πρώτες πρωινές ώρες. Στις ίδιες περιοχές και ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι στα πελάγη θα εξασθενήσουν σταδιακά με εξαίρεση το νοτιοανατολικό Αιγαίο.
Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από -7 έως 9 βαθμούς, στην κεντρική από -2 έως 7, στη νότια από -2 έως 10, στα νησιά του Ιονίου από 3 έως 11, στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο από 0 έως 8, και στο νότιο Αιγαίο από 4 έως 13.
Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση προς το βράδυ, οπότε δεν θα ξεπερνούν τα 7 μποφόρ. Στο κεντρικό και νοτιοδυτικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις 6 έως 8 και τοπικά 9 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση προς το βράδυ οπότε δεν θα ξεπερνούν τα 6 μποφόρ. Στο νοτιοδυτικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις 6 έως 8 και τοπικά 9 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις, κατά περιόδους πυκνότερες με πιθανότητα για ασθενή βροχή και χιόνι ή χιονόνερο στα ορεινά, έως και το μεσημέρι. Παγετός και τοπικά περιορισμένη ορατότητα θα σημειωθεί στα ορεινά του νομού τις νυχτερινές και τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, όμως σύντομα θα εξασθενήσουν και προς το βράδυ δεν θα ξεπερνούν τα 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 4 έως 7 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις, κατά περιόδους πυκνότερες. Παγετός και τοπικά περιορισμένη ορατότητα θα σημειωθεί τις νυχτερινές και τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 και παροδικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από -2 έως 6 βαθμούς.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Έχεις πολύ μεγάλο μερίδιο, όπως και οι υπόλοιποι καλλιτέχνες που συμμετείχαν τότε»
«Δεν αλλάζει κάτι από τα μέτρα» λέει η κυβέρνηση μετά τη συνάντηση αγροτών με τον πρωθυπουργό
«Καμιά αλλαγή στα μέτρα, θα εξετάσουμε μόνο τεχνικά ζητήματα», δήλωσε ο Κ. Τσιάρας
Στο εδώλιο Μελάς και Ρέππα για απόκρυψη πορίσματος με 48 προβληματικά ΑΦΜ και παράβαση καθήκοντος
Πότε θα εκδηλωθούν τα φαινόμενα
«Ιδιαίτερη προσοχή την Τετάρτη στην Αττική»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Νοσηλεύονται άνθρωποι μεγάλης ηλικίας, με υποκείμενα νοσήματα και ανεμβολίαστοι» σημειώνει η ιατρός
Απειλή για την οικονομία συνολικά το θέμα της στέγης | Έρευνα της διαΝΕΟσις και του ΙΟΒΕ: «Η στέγαση στην Ελλάδα: Τάσεις, προκλήσεις και προοπτικές»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Παρουσία σύσσωμης της ισπανικής βασιλικής οικογένειας - Δείτε φωτογραφίες
Τι κατηγορίες αντιμετωπίζουν και τι υποστηρίζουν
Ισχυρή άνοδος σε πατέντες και εμπορικά σήματα, με αιχμή ΤΝ, υγεία και πράσινη τεχνολογία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συζήτηση για περιβάλλον, ανθρώπινα δικαιώματα και κλιματική αλλαγή με κορυφαίους πανεπιστημιακούς και θεσμικούς παράγοντες
Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.