Ελλαδα

Στην Ειδομένη σήκωσαν τη σημαία της Χούντας (εικόνα)

Το «πουλί» στο χωριό - σύμβολο του προσφυγικού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
331127-685704.jpg

Πριν από λίγο καιρό η Ειδομένη έχει τραβήξει την προσοχή ολόκληρου του πλανητή λόγω του προσφυγικού «καταυλισμού» στα χωράφια της περιοχής. 

Λίγο καιρό μετά το χωριό έχει επιστρέψει στους κανονικούς του ρυθμούς μένουν μόνο οι φράχτες που είχαν σηκωθεί την περίοδο που ήταν στάση και πέρασμα για εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες. Όμως υπάρχει μια φωτογραφία από οικία του χωριού που προκαλεί ανησυχία. 

Το dailythess.gr δημοσίευσε μια φωτογραφία του Sakis Mitrolidis, στην οποία φαίνεται μια σημαία της Χούντας υψωμένη σε σπίτι του χωριού. 

Στην Ειδομένη σήκωσαν τη σημαία της Χούντας

Σύμφωνα με το dailythess.gr, o κάτοικος που σήκωσε μία από τις σημαίες της χούντας είναι και μέλος του τοπικού κοινοτικού συμβουλίου της Ειδομένης. «Δεν μπορούμε να κάνουμε τους χωροφύλακες. Δεν εκφράζουν το σύνολο των κατοίκων αυτές οι ενέργειες» είπε όταν ρωτήθηκε για το θέμα η πρόεδρος της κοινότητας Ξανθή Σουπλή.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Γυναικοκτονία». Μια λέξη τάφος ομαδικός
«Γυναικοκτονία». Μια λέξη τάφος ομαδικός

Πλέον είναι απαραίτητο, πρέπει να κατανοηθούν τα αίτια. Απαιτείται να σταματήσουμε να εκπαιδεύουμε τα αγόρια όπως εκπαιδεύτηκαν οι πατεράδες τους. Να τους βοηθήσουμε να κατέβουν από το βάθρο τους

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.