Οι 5 εκδηλώσεις για τα 3 χρόνια από το φόνο του Π. Φύσσα
Πολλές και ποικίλες, Παρασκευή - Δευτέρα
Πέντε εκδηλώσεις μνήμης - διαμαρτυρίας οργανώνονται από σήμερα Παρασκευή μέχρι και τη Δευτέρα, αφού τρία χρόνια πριν, τον Σεπτέμβριο του 2013, μέλη της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής δολοφόνησαν εν ψυχρώ τον 33χρονο μουσικό Παύλο Φύσσα.
Α. Η οικογένεια και οι φίλοι του Παύλου «Killah P» Φύσσα καλούν σε συγκέντρωση το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου ώρα 22:00 στο σημείο της δολοφονίας (Παύλου Φύσσα 60, πρώην Τσαλδάρη, Κερατσίνι) μόνο με ένα αναμμένο κερί.
Β. Ο Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας ανακοίνωσε το εξής πρόγραμμα:
- Παρασκευή 16/9, 21.00 Προβολή της ταινίας «Το μίσος» στο «CINE ΜΕΛΙΝΑ»( Σωκράτους 65, Δραπετσώνα).
- Σάββατο 17/9, 20.00 Θεατρική παράσταση «Το αγόρι με τη βαλίτσα» από το 3ο ΓΕΛ Κερατσινίου, CINE ΜΑΡΘΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, Βύρωνος και Χηλής- Χαραυγή.
- Κυριακή 18/9, 19.00 Συναυλία με RAP μουσική στο Καστράκι – Δραπετσώνα (κοντά στον ΗΣΑΠ).
Γ. Σωματεία, συνδικάτα και οργανώσεις οργανώνουν το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα συγκέντρωση «καταδίκης της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή» στην οδό Παύλου Φύσσα στην Αμφιάλη (πλατεία Ζαρντέν).
Δ. Αντιφασιστικό συλλαλητήριο γίνεται την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στις 17.00 στη γωνία Αλκιβιάδου και Υγείας, πίσω από την πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, στην Αθήνα.
Ε. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας προγραμματίστηκε τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου το πρωί κατά την επανέναρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής στο Εφετείο της Αθήνας, στη Λ. Αλεξάνδρας.
Υπενθυμίζεται ότι η ποινική δίκη προχωράει με πολύ αργούς ρυθμούς, ενώ έχουν κλείσει τρία χρόνια από το φόνο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα αιτήματα του ΣΑΤΑ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου θα περάσουν δύο επιτροπές
Κλειστό το ρεύμα προς Χαλάνδρι
Αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η μητέρα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μέχρι πότε θα διατηρηθούν οι πολικές θερμοκρασίες
Η ανάρτηση του μετεωρολόγου
Πτώση της θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις σε όλη τη χώρα - Σε ισχύ το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Αναμένονται οι ανακοινώσεις και από άλλους δήμους
«Άκρως διαφορετικά σενάρια, 14-18 ώρες πριν από την κρίσιμη χρονική περίοδο»
Σταδιακή επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από σήμερα
«Λευκό τοπίο» σε πολλές περιοχές της Ελλάδας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.