- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Πολύ καλές καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν στη χώρα τις ημέρες των Χριστουγέννων με άφθονη ηλιοφάνεια, υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες και εξασθενημένους ανέμους.
Ωστόσο νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ οι ατμοσφαιρικές συνθήκες θα διατηρηθούν ευνοϊκές για το σχηματισμό ομιχλών, ενώ στα ορεινά και ημιορεινά ηπειρωτικά τμήματα, καθώς και σε πεδινές περιοχές της Βόρειας Ελλάδα θα εκδηλωθεί παγετός. Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία η πιο θερμή ημέρα θα είναι η παραμονή των Χριστουγέννων (Πέμπτη 24/12) οπότε οι θερμοκρασίες ίσως ξεπεράσουν τοπικά τους 20 βαθμούς.
Η θερμοκρασία σημερα Τετάρτη θα κυμανθεί από -5 έως 15 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από -1 έως 16 στην Κεντρική Ελλάδα και στην Ήπειρο, από 2 έως 19 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 7 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και από 8 έως 18 βαθμούς στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.
Ηλιοφάνεια με περιορισμένη τοπικά ορατότητα κυρίως το πρωί αναμένεται στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στο Σαρωνικό σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ και στο Νότιο Ευβοϊκό μέτριοι έως ισχυροί 5 με 6 μποφόρ.
Ηλιοφάνεια με πολύ κρύο νωρίς το πρωί και τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ενεργοποιούνται διαδικασίες άμεσης αποκατάστασης μετά τα ακραία καιρικά φαινόμενα
Εικόνες αποκάλυψης μετά τη φονική κακοκαιρία
Δέκα ερωτήσεις και απαντήσεις για τους εμβολιασμούς
Δείτε εικόνες και βίντεο από τις προσπάθειες να απομακρύνουν πέτρες και λάσπες από τα αυτοκίνητα και τις αυλές τους
Akylas, Marseaux, Good Job Nicky ή Evangelia;
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και τροποποιήσεις
Μποτιλιάρισμα στο σημείο
Η Καθηγήτρια Οικονομικών και πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στέκεται δίπλα της
Εκατοντάδες κλήσεις στην Άμεση Δράση για παροχή βοήθειας
Πολύ δύσκολη κατάσταση σε πολλούς δρόμους της περιοχής
Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 07:15 στη συμβολή των οδών Μακρυγιάννη και Εσπερίδων στον Εύοσμο
Τι ανέφερε ο κτηνοτρόφος
Στην Αττική έπεσαν 150 τόνοι νερού ανά στρέμμα
Λάσπες, πέτρες και αυτοκίνητα που έχουν παρασυρθεί
Σε ποιες περιοχές είναι στο «κόκκινο» η κίνηση
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Το σημερινό του σκίτσο
Δείτε αναλυτικά τις περιοχές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.