- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Επεισοδιακά ολοκληρώθηκε η κατάθεση της Μάγδας Φύσσα, της μητέρας του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα στο τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων όπου δικάζονται η ηγεσία, στελέχη και μέλη της Χρυσής Αυγής για βίαιες αιματηρές πράξεις, συμπεριλαμβανομένης και της δολοφονίας του 34χρονου μουσικού.
Η Μάγδα Φύσσα, φορτισμένη συγκινησιακά, λίγο πριν κατέβει από το βήμα του μάρτυρα πέταξε ένα μπουκάλι με νερό στον Γιώργο Ρουπακιά που ήταν παρών στο εδώλιο και κατηγορείται ως φυσικός δολοφόνος του παιδιού της.
Φανερά καταβεβλημένη η μητέρα του Παύλου Φύσσα μόλις κατέβαινε από το έδρανο όπου καθόταν κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της, κοιτώντας τον Γιώργο Ρουπακιά του πέταξε το μπουκάλι λέγοντας του «Να με θυμάσαι...».
Την ίδια ώρα, κάποιος από το ακροατήριο φώναξε: «Ρουπακιά παρακάλα να φας ισόβια». Αποτέλεσμα ήταν να παρέμβει η πρόεδρος της δίκης Μαρία Λεπενιώτου και να τον αποβάλει από την αίθουσα.




Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε τι κατέθεσε η Μάγδα Φύσσα
Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε την κατάθεση της αδελφής του Παύλου Φύσσα
ΦΩΤΟ: ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ