- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- VOICE RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Κέιτι Ζακαράια: Τι λέει για τις πέντε ημέρες στον Λευκό Οίκο και την αποχώρησή της
Για τις πέντε ημέρες που πέρασε στη θέση της εκπροσώπου Τύπου του Λευκού Οίκου και τη δημόσια διακωμώδηση που ακολούθησε την πρώτη και μοναδική ενημέρωση των δημοσιογράφων μίλησε η Κέιτι Ζακαράια. Η συντηρητική σχολιάστρια υποστήριξε ότι η σύντομη θητεία της αποτέλεσε, παρά τις δυσκολίες, ένα σημαντικό μάθημα για τα τέσσερα παιδιά της.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε από το σπίτι της στην Καλιφόρνια, η Κέιτι Ζακαράια περιέγραψε τις τελευταίες ώρες της στον ρόλο, από τον οποίο αποχώρησε στις 16 Οκτωβρίου. Όπως ανέφερε, το τελευταίο της βράδυ στην Ουάσιγκτον συνέπεσε με την επομένη των γενεθλίων του μεγαλύτερου γιου της και ολοκληρώθηκε με δείπνο με τον αντιπρόεδρο Τζέι Ντι Βανς. «Ήταν μια δύσκολη νύχτα», είπε.
Η εμφάνισή της στο βήμα της αίθουσας ενημέρωσης του Λευκού Οίκου, στις 13 Οκτωβρίου, προκάλεσε επικρίσεις και έγινε αντικείμενο αστείων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η ίδια δήλωσε ότι τα παιδιά της είδαν τη μητέρα τους να παραμένει δυνατή ενώ είχε γίνει «meme» και πολλοί τη διακωμωδούσαν, ακόμη και άνθρωποι από τους οποίους περίμενε στήριξη.
Όπως εξήγησε, θέλησε να τους δείξει τη σημασία της ακεραιότητας και της αφοσίωσης ακόμη και υπό πίεση. Υποστήριξε ότι, αν η εμπειρία της κατάφερε να τους μεταδώσει αυτές τις αξίες, τότε άξιζε τον κόπο.
«Είχα μόνο λίγες ώρες ενημέρωσης»
Η Κέιτι Ζακαράια υπερασπίστηκε την παρουσία της στην αίθουσα Τύπου, υποστηρίζοντας ότι το πρωί της πρώτης ενημέρωσης είχε στη διάθεσή της μόνο λίγες ώρες με το σχετικό ενημερωτικό υλικό. Ανέφερε ότι πρώην εκπρόσωποι Τύπου, μεταξύ των οποίων η Κέιλι ΜακΕνάνι, η Σάρα Χάκαμπι Σάντερς, ο Άρι Φλάισερ και ο Σον Σπάισερ, επικοινώνησαν μαζί της εκφράζοντας συμπάθεια για τον περιορισμένο χρόνο προετοιμασίας της.
Η ίδια απέρριψε τους ισχυρισμούς ότι επιλέχθηκε χάρη σε εσωτερικές χάρες, λέγοντας ότι ο Ντόναλντ Τραμπ την επέλεξε απευθείας, αφού είχε εμφανιστεί επί χρόνια σε τηλεοπτικές εκπομπές. Αναφερόμενη στην αποχώρησή της, θυμήθηκε ότι ο πρόεδρος της είπε: «Ξέρεις, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να βγάζει κανείς τα προς το ζην». Υποστήριξε ακόμη ότι μετά την απομάκρυνσή της εμφανίστηκαν επίμονοι επισκέπτες και περίεργοι στη γειτονιά της στη νότια Καλιφόρνια, με αποτέλεσμα να παρέμβουν γείτονές της.
Η πρώην εκπρόσωπος προανήγγειλε ανακοινώσεις για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα και δήλωσε ότι θα συνεχίσει να στηρίζει τον Τραμπ εκτός κυβέρνησης.
Πηγή: California Post