- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Γυναίκα κατασπαράχθηκε από ελάφι που είχε σώσει και φρόντιζε επί 12 χρόνια
Τραγωδία στο Οχάιο - Υπέκυψε στα τραύματά της μέσα στον περίβολο των ζώων
Γυναίκα στο Οχάιο πέθανε μετά από επίθεση ελαφιού που είχε διασώσει και φρόντιζε - Η κόρη της ξεκαθάρισε ότι δεν ήταν το πρώτο ελάφι που είχε σώσει.
Μια σοκαριστική τραγωδία συγκλόνισε την κοινότητα του Στιούαρτσβιλ στο Οχάιο, όπου η 64χρονη Τζόντι Πρόγκερ βρέθηκε κατασπαραγμένη από ένα ελάφι που η ίδια είχε σώσει και φρόντιζε επί χρόνια.
Η γυναίκα είχε αφιερώσει τη ζωή της στη διάσωση ορφανών ελαφιών, ξεκινώντας πριν από 12 χρόνια όταν βρήκε ένα μικρό ελαφάκι του οποίου η μητέρα είχε σκοτωθεί σε τροχαίο. Το ονόμασε Γουίζερ και το μεγάλωσε σαν να ήταν το «σκυλί της οικογένειας».
Με τον καιρό, η Πρόγκερ φιλοξενούσε έως και πέντε ελάφια – αρσενικά και θηλυκά – με σχετική άδεια φροντίδας από τις αρχές του Οχάιο.
Στις 15 Νοεμβρίου, η κόρη της, Τζένιφερ Μπράιαν, ανησύχησε όταν δεν μπόρεσε να επικοινωνήσει μαζί της και πήγε στο σπίτι μαζί με τον σύζυγό της. Εκεί, βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα εξαγριωμένο ελάφι που τους εμπόδιζε να φτάσουν στη μητέρα της, η οποία είχε εγκλωβιστεί μέσα στον περιφραγμένο χώρο των ζώων.
Οι αρχές έσπευσαν στο σημείο, ενώ ο σερίφης Τζέιμς Ζουζάκ δήλωσε ότι μέλη της οικογένειας προσπάθησαν να απομακρύνουν το ζώο πριν από την άφιξη της αστυνομίας. Τελικά, οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να θανατώσουν το ελάφι για να διασφαλίσουν την ασφάλεια όλων. Παρά τις προσπάθειες, η Πρόγκερ διαπιστώθηκε νεκρή.
Η οικογένεια, συντετριμμένη, διευκρίνισε τις πρώτες ημέρες μετά το περιστατικό ότι ο Γουίζερ δεν ήταν το ζώο που επιτέθηκε στη μητέρα τους. Η Τζένιφερ τόνισε ότι ο Γουίζερ είχε στειρωθεί, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των κρατικών αρχών, και ότι η μητέρα της γνώριζε πάντα τους κινδύνους που συνεπάγεται η φροντίδα άγριων ζώων.
Παράλληλα, αποκάλυψε ότι ο σύζυγος της Τζόντι νοσηλευόταν σε μονάδα εντατικής θεραπείας μετά από εργατικό ατύχημα την ημέρα της επίθεσης, περιγράφοντας τη συγκλονιστική στιγμή που χρειάστηκε να του ανακοινώσει τον θάνατο της γυναίκας του.
Οι αρχές διεξάγουν πλέον έρευνα για τα ακριβή αίτια του περιστατικού, ενώ η οικογένεια ζητά σεβασμό και χώρο για να θρηνήσει την απώλειά της.
(Με πληροφορίες Ladbible)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συναγερμός στις ιρλανδικές αρχές
Σε δύσκολη θέση ο πρωθυπουργός της χώρας
Τα έγγραφα δείχνουν ότι η Χαμάς επιδίωξε να εκμεταλλευτεί το έργο των ΜΚΟ για στρατιωτικούς σκοπούς
«Πρόκειται για τεράστιο λάθος», δήλωσε ο συνιδρυτής της Microsoft
«Don't look back in anger», προέτρεψε o Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ
Kαρπός σχέσης του με τη Σβετλάνα Κριβονογκίχ, πρώην καθαρίστρια
Με αφορμή μια δήλωση του αρμόδιου υπουργού
Mεγάλη έρευνα που αφορά συνολικά 13 ονομαστά brands
Συνάντηση του ρώσου προέδρου με τον ινδό πρωθυπουργό, Ναρέντρα Μόντι
1,8 εκατομμύρια άνθρωποι λαμβάνουν τη βασική εισοδηματική στήριξη
Οι Dauvergne εκτρέφουν περίπου 350.000 σαλιγκάρια τον χρόνο
Η επίθεση οδήγησε τελικά στον θάνατο της Ντον Στέρτζες, μητέρας τριών παιδιών
Η γραπτή δήλωσή της μετά τις κατηγορίες για διαφθορά και απάτη
Τα ίχνη του άνδρα χάθηκαν πριν από δύο εβδομάδες
Τι αναφέρει στο ντοκιμαντέρ του Netflix, Sean Combs: The Reckoning
«Πλήρη διαφάνεια» δηλώνει η υπεράσπιση εν μέσω έρευνας της ΕΕ
Η χώρα έχει σήμερα υπό τον έλεγχό της σχεδόν το 20% της ουκρανική επικράτειας
Το προφίλ του νέου επικεφαλής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.