Κοσμος

Σαρκοζί: Πρώτη έξοδος για φαγητό με την Κάρλα Μπρόυνι μετά την αποφυλάκισή του

Καταχειροκροτήθηκε ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Νικολά Σαρκοζί
Ο Νικολά Σαρκοζί © Χ/ImpactMediaFR

Ο Νικολά Σαρκοζί σε εστιατόριο του Παρισιού μία μέρα μετά την αποφυλάκισή του – Γευμάτισε με την Κάρλα Μπρούνι

Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί γευμάτισε το μεσημέρι της Τρίτης σε εστιατόριο του Παρισιού μαζί με τη σύζυγό του, Κάρλα Μπρούνι μια μέρα μετά την αποφυλάκισή του.

Ο Νικολά Σαρκοζί, που έχει καταδικαστεί για την υπόθεση της χρηματοδότησης από τη Λιβύη της προεκλογικής εκστρατείας του για την προεδρία το 2007, επέστρεψε χθες στο σπίτι του και στη σύζυγό του Κάρλα Μπρούνι στο 16ο διαμέρισμα του Παρισιού. Θα βρίσκεται υπό δικαστική επιτήρηση.

France's Sarkozy back home after court frees him pending appeal

Το πρωί της Τρίτης, έκανε την καθιερωμένη του προπόνηση κοντά στην οικία του και στη συνέχεια πήγε για φαγητό με τη σύζυγό του και μέλη της οικογένειάς του σε γνωστό εστιατόριο του 16ου διαμερίσματος, σύμφωνα με το Paris Match.

Βγαίνοντας από το εστιατόριο ο κόσμος τον χειροκροτούσε και ο Σαρκοζί τους ευχαρίστησε.

Ο Σαρκοζί πέρασε 20 ημέρες σε κελί 9 τετραγωνικών μέτρων στη φυλακή Λα Σαντέ, σε συνθήκες που χαρακτήρισε «εφιάλτη». Μετά την αποδοχή του αιτήματός του για αποφυλάκιση από το Εφετείο, δήλωσε: «Ήταν δύσκολο, πολύ δύσκολο, όπως για κάθε κρατούμενο, θα έλεγα μάλιστα εξαντλητικό».

Αν και είχε προσκληθεί στις τελετές της 11ης Νοεμβρίου από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, προτίμησε να μην παραστεί.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY