- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ανησυχία για την υγεία της Βασίλισσας Καμίλα - Δεν θα παραστεί στην κηδεία της Δούκισσας του Κεντ
Άγνωστο αν θα είναι παρών κατά την επίσκεψη Τραμπ στη Βρετανία
Η Βασίλισσα Καμίλα αποσύρθηκε από την παρουσία της στο Ρέκβιεμ σήμερα το απόγευμα για τη Δούκισσα του Κεντ καθώς αναρρώνει από οξεία ιγμορίτιδα
Σε μία αιφνίδια ανακοίνωση το παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε ότι η Βασίλισσα Καμίλα δεν θα παραστεί στην κηδεία της Δούκισσας του Κεντ το απόγευμα της Τρίτης, λόγω προβλήματος υγείας. Επρόκειτο να παραστεί στη νεκρώσιμη λειτουργία, μαζί με τον βασιλιά και άλλα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας στον καθεδρικό ναό του Γουέστμινστερ.
«Με μεγάλη λύπη, η Αυτού Μεγαλειότητα η Βασίλισσα Καμίλα αποσύρθηκε από την παρουσία της στο Ρέκβιεμ σήμερα το απόγευμα για τη Δούκισσα του Κεντ καθώς αναρρώνει από οξεία ιγμορίτιδα. Οι σκέψεις και οι προσευχές της θα είναι με τον Δούκα του Κεντ και όλη την οικογένεια».
Ο δούκας του Κεντ έχει ενημερωθεί και λέγεται ότι κατανοεί πλήρως την απόφαση της Καμίλα. Έστειλε τις καλύτερες ευχές του για ταχεία ανάρρωση. Η Βασίλισσα φωτογραφήθηκε για τελευταία φορά να παρακολουθεί μια κυριακάτικη εκκλησιαστική λειτουργία στο Crathie Kirk, κοντά στο Balmoral, την Κυριακή. Ταξίδεψε από τη Σκωτία σήμερα το πρωί και αυτή τη στιγμή βρίσκεται καθ' οδόν προς το Ουίνδσορ για να ξεκουραστεί.
Η ανακοίνωση εγείρει αμφιβολίες για τη συμμετοχή της στην επίσημη επίσκεψη του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, με ένα φορτωμένο πρόγραμμα δεσμεύσεων. Αυτό περιλαμβάνει ένα τελετουργικό καλωσόρισμα και ένα λαμπερό κρατικό συμπόσιο.
Ωστόσο, η βασίλισσα λέγεται ότι ελπίζει να έχει αναρρώσει επαρκώς για να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της την Τετάρτη και την Πέμπτη.
Στην κηδεία της δούκισσα του Κεντ, την πρώτη καθολική κηδεία που θα πραγματοποιηθεί για μέλος της βασιλικής οικογένειας μετά τη Μεταρρύθμιση, ο Βασιλιάς θα συνοδεύεται από τον Πρίγκιπα και την Πριγκίπισσα της Ουαλίας.
Στρατιώτες από τη Βασιλική Φρουρά των Δραγόνων έπαιξαν σημαντικό ρόλο κατά τη διάρκεια της καθολικής κηδείας της, η οποία παραδοσιακά διαρκεί δύο ημέρες, με έναν αυλητή να οδηγεί τη νεκρική πομπή και άλλους στρατιώτες να μεταφέρουν το φέρετρο στον καθεδρικό ναό όταν έφτασε το βράδυ της Δευτέρας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Αν το πουν θα τους σκοτώσουν δικοί τους» είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ αναφέρθηκε τελικά στη γειτονική χώρα με τη συνταγματική της ονομασία
Η Ντανιέλα Σαντανκέ ήταν από τα βασικά στελέχη του κόμματος της Τζόρτζια Μελόνι
Η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Καρολάιν Λέβιτ υπογράμμισε ότι ο Τραμπ «δεν μπλοφάρει»
Η νικήτρια φωτογραφία «Flying Rodent» αιχμαλώτισε τον νεαρό λύγκα σε μια μοναδική κυνηγετική στιγμή
Το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα έλαβε την πρώτη θέση στις εκλογές αλλά χωρίς πλειοψηφία εδρών στο κοινοβούλιο
«Οι απαιτήσεις των ΗΠΑ είναι υπερβολικές»
Η μητέρα της παρουσιάστριας του NBC παραμένει αγνοούμενη για πάνω από 50 ημέρες
Φορούσε μπλούζα με γραμμένη την λέξη «vendetta» και βιντεοσκόπησε την επίθεση
Η Τεχεράνη θεώρησε υπερβολικό το σχέδιο του Αμερικανού προέδρου
Θα διαδεχθεί τον Τιμ Ντέιβι, ο οποίος παραιτήθηκε στις αρχές Νοεμβρίου
Η Άγκυρα προσπαθεί να τοποθετηθεί ως πιθανός μεσολαβητής
Αρχικά προβλέπεται εκεχειρία ενός μήνα - «Διαπραγματεύεστε με τον εαυτό σας», λέει η Τεχεράνη
«Μαζί, οι δύο χώρες μας είναι σύμμαχοι στην ελευθερία, ενωμένες από την ιστορία»
Το Πεντάγωνο αναμένεται να διατάξει την αποστολή 3.000 στρατιωτών στη Μέση Ανατολή
Η υπόθεση έρχεται να προστεθεί στον ευρύτερο φάκελο αποκαλύψεων
Τρεις δεκαετίες μετά την καταδίκη
Yπό την προϋπόθεση ότι θα υπάρχει συντονισμός
Το βίντεο καταγράφει τη συμπλοκή, η οποία αφήνει τον γείτονα με εμφανή τραύματα στο πρόσωπο
Ο Τραμπ ψήφισε με επιστολική ψήφο στις εκλογές της κομητείας Παλμ Μπιτς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.