Κοσμος

Λας Βέγκας: Η στιγμή που αστυνομικοί σκοτώνουν 34χρονο που είχε πάει για mass shooting σε γυμναστήριο

Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
las-vegas-astynomikoi-mass-shooting

Λας Βέγκας: Η στιγμή που αστυνομικοί σκοτώνουν 34χρονο που είχε πάει για mass shooting σε γυμναστήριο

Σοκαριστικό βίντεο από την αιματηρή επίθεση σε γυμναστήριο του Λας Βέγκας έδωσε στη δημοσιότητα η τοπική αστυνομία, καταγράφοντας τη στιγμή που ο 34χρονος Ντάνιελ Ορτέγκα ανοίγει πυρ, σκοτώνει έναν 31χρονο μάνατζερ και τραυματίζει άλλα τρία άτομα, πριν πέσει νεκρός από τα πυρά αστυνομικού.

Όπως φαίνεται στα πλάνα, ο Ορτέγκα εισβάλλει στον χώρο οπλισμένος με αυτόματο και μετά από διαπληκτισμό με εργαζόμενο, αρχίζει να πυροβολεί αδιακρίτως. Συνολικά έριξε 24 σφαίρες, μία εκ των οποίων χτύπησε θανάσιμα τον Έντγκαρ Κινόνεζ.

Gunman Kills 1 at Las Vegas Gym Before Rifle Jams and Cops Shoot Him Dead

Η επίθεση εκτυλίχθηκε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής και σύμφωνα με τις Αρχές, η τραγωδία θα μπορούσε να ήταν πολύ μεγαλύτερη αν το όπλο του δράστη δεν παρουσίαζε εμπλοκή.

Στο υλικό φαίνεται η στιγμή που ο Ορτέγκα αποχωρεί από το γυμναστήριο, για να δεχτεί λίγα δευτερόλεπτα μετά τον μοιραίο πυροβολισμό από αστυνομικό που είχε σπεύσει στο σημείο. Τα κίνητρα της επίθεσης παραμένουν αδιευκρίνιστα, ενώ, παρά τη συχνή παρουσία του δράστη στο γυμναστήριο, δεν έχει εντοπιστεί κάποια προσωπική σύνδεση με το θύμα.

Media Briefing: OIS #3 for 2025

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY