Γαλλία: Σεφ σκότωσε, τεμάχισε και μαγείρεψε το θύμα μετά από αποτυχημένη διάρρηξη
Προειδοποίησε μάλιστα τους ερευνητές ότι «αυτό που θα σας πω είναι φρικτό»
Ένας Γάλλος ιδιοκτήτης εστιατορίου ομολόγησε ότι σκότωσε έναν άντρα κατά τη διάρκεια μιας αποτυχημένης ληστείας και στη συνέχεια τεμάχισε το πτώμα του και μαγείρεψε μέρη του σε μια κατσαρόλα με λαχανικά για να προσπαθήσει να καλύψει τα ίχνη του
Ένας Γάλλος ιδιοκτήτης εστιατορίου ομολόγησε ότι σκότωσε έναν άντρα κατά τη διάρκεια μιας αποτυχημένης ληστείας και στη συνέχεια τεμάχισε το πτώμα του και μαγείρεψε μέρη του σε μια κατσαρόλα με λαχανικά για να προσπαθήσει να καλύψει τα ίχνη του, σύμφωνα με δημοσίευμα.
Ο Φιλίπ Σνάιντερ, 69 ετών, και η σύντροφός του Νάταλι Καπουμπασί, 45 ετών, δικάζονται και οι δύο για τη φερόμενη συμμετοχή τους στη δολοφονία του 60χρονου Τζορτζ Μέιχλερ , ο οποίος εξαφανίστηκε το 2023.
Ο Σνάιντερ, πρώην κρεοπώλης, φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι αυτός και η Caboubassy σκότωσαν τον Meichler κατά τη διάρκεια μιας αποτυχημένης διάρρηξης στο σπίτι του ερημίτη βαθιά μέσα στο δάσος στο γαλλικό χωριό Brasc, ανέφερε η Telegraph.
Ο φερόμενος ως δολοφόνος προειδοποίησε μάλιστα τους ερευνητές ότι «Αυτό που θα σας πω είναι φρικτό», πριν περιγράψει λεπτομερώς τη μακάβρια συγκάλυψη, σύμφωνα με το δημοσίευμα.
Ο Σνάιντερ είπε στον ανακριτή ότι είχαν δέσει τον Μέιχλερ και τον φίμωσαν και αφού έψαξαν το σπίτι του, επέστρεψαν και τον βρήκαν νεκρό από ασφυξία - στην προφανώς τελευταία εκδοχή του για τα γεγονότα.
Για να συγκαλύψει το περιστατικό, ο σεφ φέρεται να είπε ότι διαμέλισε το σώμα του θύματος, έκαψε το κεφάλι, τα χέρια και τα πόδια του και άφησε κομμάτια του διασκορπισμένα στην περιοχή και μέσα στο ίδιο το βαν του Μέιχλερ - με το οποίο το ζευγάρι διέφυγε, σύμφωνα με τη μαρτυρία στη δίκη.
Ο Σνάιντερ είπε επίσης ότι προσπάθησε να μαγειρέψει τμήματα του σώματος του Meichler σε μια κατσαρόλα με λαχανικά σύμφωνα με μια θρησκευτική τελετουργία που έμαθε στο Νεπάλ και για να καλύψει τη μυρωδιά, ανέφερε το πρακτορείο.
Ο Σνάιντερ δικάζεται για απαγωγή που οδηγεί σε θάνατο, απόκρυψη πτώματος και έκθεση σε κίνδυνο της ακεραιότητας του πτώματος.
Η Καπουμπασί και ο νεκροθάφτης κατηγορούνται αμφότεροι για συνέργεια. Η ετυμηγορία αναμένεται να ανακοινωθεί στις 22 Μαΐου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία - Δεν συνδέεται με τρομοκρατία το περιστατικό
Αναστάτωση στο βρετανικό αεροδρόμιο - Τι δηλώνει η Μητροπολιτική Αστυνομία
Ο επικίνδυνος ρωσικός γεωπολιτικός επεκτατισμός δεν περιορίζεται στην Ανατολική Ουκρανία
Δημοφιλές νυχτερινό κέντρο τυλίχθηκε στις φλόγες - Οι περισσότεροι εγκλωβίστηκαν στο υπόγειο
Το να αποδίδουμε τη ρωσική επεκτατικότητα στη συμπεριφορά του ΝΑΤΟ, της ΕΕ και της Ουκρανίας δεν στοιχειοθετεί ισορροπημένο επιχείρημα.
Η συζήτηση άνοιξε επί Φραγκίσκου, έπειτα από σχετικό αίτημα μοναχικών κοινοτήτων το 2016
Η μητέρα της κατέθεσε στο δικαστήριο ότι η κόρη της δεν αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας
Πέρασε ξυστά από λεωφορείο και «πέταξε» πάνω από δύο άλλα αυτοκίνητα
Το ενδιαφέρον δεν περιορίζεται στις χώρες με ανεξάντλητα κεφάλαια
Σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, το έγγραφο ήρθε σαν παγωμένο ντους
Την άφησε στο βουνό στους –20°C: ο σύντροφος της ορειβάτισσας οδηγείται σε δίκη
Την ευθύνη για την πράξη ανέλαβε μέσω κοινωνικών δικτύων η οργάνωση Take Back Power
Δεν ήταν η πρώτη φορά που το ζευγάρι απασχολεί τα social media
Μια από τις κυρίαρχες μορφές της μεταμοντέρνας αρχιτεκτονικής του τέλους του 20ού αιώνα
Αίσθηση έχει προκαλέσει η δικαστική απόφαση στην Ιταλία
Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του Μουντιάλ του 2026
Τι ερευνά το Υπουργείο Γεωργίας της χώρας
Η πρωταγωνίστρια του Country Ever After πέθανε σε ηλικία 45 ετών από καρκίνο του παχέος εντέρου
Στα όριά του το βρετανικό σύστημα υγείας
Ποιες δυνάμεις αντιδρούν και τι φοβούνται ρυθμιστές, παραγωγοί και ανταγωνιστές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.