- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τζάστιν Μπαλντόνι: Νέες καταγγελίες για την Μπλέικ Λάιβλι - Ο ρόλος της Τέιλορ Σουίφτ
Τι απαντούν οι δικηγόροι της ηθοποιού
Οι νέες καταγγελίες του Μπαλντόνι για τη Λάιβλι και η αναφορά στον ρόλο της τραγουδίστριας στη διαμάχη τους
Οι δικηγόροι του Τζάστιν Μπαλντόνι προέβησαν σε νέες καταγγελίες στην υπόθεση με την Μπλέικ Λάιβλι, βάζοντας στο στόχαστρο τη στενή φίλη της ηθοποιού, Τέιλορ Σουίφτ.
Την Τετάρτη, οι δικηγόροι του Τζάστιν Μπαλντόνι κατέθεσαν ένα έγγραφο στο οποίο υποστήριζαν ότι η Μπλέικ Λάιβλι απείλησε τη στενή της φίλη, Τέιλορ Σουίφτ προκειμένου να την υποστηρίξει δημόσια, κατά τη διάρκεια της νομικής διαμάχης των δύο ηθοποιών.
Σύμφωνα με το People, ο δικηγόρος της Λάιβλι, Μάικ Γκότλιμπ, μοιράστηκε μια δήλωση με το Fox News Digital χαρακτηρίζοντας τον ισχυρισμό του Μπαλντόνι «κατηγορηματικά ψευδή». «Αρνούμαστε κατηγορηματικά όλους αυτούς τους ισχυρισμούς, οι οποίοι προέρχονται από υποτιθέμενες ανώνυμες πηγές και είναι εντελώς αποκομμένοι από την πραγματικότητα. Αυτό είναι που έχουμε συνηθίσει να περιμένουμε από τους δικηγόρους της άλλης πλευράς, οι οποίοι φαίνεται να μην αγαπούν τίποτα περισσότερο από το να πυροβολούν πρώτοι, χωρίς κανένα στοιχείο και χωρίς να ενδιαφέρονται για τους ανθρώπους που βλάπτουν μέσα από αυτήν τη διαδικασία».
Την Τετάρτη, οι δικηγόροι της Λάιβλι υπέβαλαν αίτηση ζητώντας από το δικαστήριο να διαγράψει τις κατηγορίες από το ποινικό της μητρώο ως «αβάσιμες, περιττές, ακατάλληλες και καταχρηστικές», δήλωσαν στο Fox News Digital. «Δεν θα έπρεπε να είναι απαραίτητο να απαντάμε σε ανώνυμες, αβάσιμες κατηγορίες που διατυπώνονται απερίσκεπτα χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο. Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι κάθε μία από τις κατηγορίες στην Επιστολή του Φρίντμαν είναι αναμφισβήτητα και αποδεδειγμένα ψευδής. Από νομικής άποψης, η Επιστολή του Φρίντμαν είναι ακατάλληλη», έγραψε η νομική ομάδα της Λάιβλι.
Απαραίτητη η κλήτευση της Σουίφτ
Η ομάδα του Μπαλντόνι έγραψε στις 14 Μαΐου ότι πιστεύει ότι η κλήτευση της Σουίφτ είναι απαραίτητη για αυτήν την υπόθεση. Στις 9 Μαΐου, η Σουίφτ κλήθηκε να καταθέσει ως μάρτυρας στη νομική διαμάχη Λάιβλι - Μπαλντόνι. Λίγο μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης, ένας εκπρόσωπος της Σουίφτ αρνήθηκε ότι η ποπ σταρ είχε οποιαδήποτε σχέση με την ταινία του 2024 εκτός από την αδειοδότηση του τραγουδιού της "My Tears Ricochet", το οποίο εμφανίστηκε στο τρέιλερ της ταινίας και χρησιμοποιήθηκε σε μία σκηνή.
«Η Taylor Swift δεν πάτησε ποτέ το πόδι της στο πλατό αυτής της ταινίας. Δεν συμμετείχε σε κανένα κάστινγκ ή σε δημιουργικές αποφάσεις. Δεν έγραψε τη μουσική για την ταινία. Δεν είδε ποτέ κάποιο μοντάζ ούτε κράτησε σημειώσεις για την ταινία. Δεν είδε καν το "It Ends With Us" παρά μόνο εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του στο κοινό».
Πηγή: Fox News
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η κίνηση του προέδρου των ΗΠΑ έρχεται σε μια περίοδο κλιμακούμενης εμπορικής αντιπαράθεσης μεταξύ των δύο χωρών
Ο 41χρονος Βρετανός συνελήφθη στην περιοχή της Νέας Ορλεάνης
Αυξάνει ο ανταγωνισμός με την Κίνα
Χαμογελαστή, χαιρέτησε τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί έξω από το «Le Royal Monceau»
977 άνθρωποι αγνοούνται, μεταξύ των οποίων 517 αλλοδαποί υπήκοοι
Ο οδηγός άφησε την παραγγελία στην πόρτα και απομακρύνθηκε σαν να μην είχε συμβεί τίποτα
Ένας φόρος τιμής από τον Νορβηγό ποδοσφαιριστή
Ο ρόλος του «Χασάπη της Βοσνίας» στη σφαγή της Σρεμπρένιτσα το 1995
Ο γιος του Ρομπ και της Μισέλ Ράινερ περιέγραψε τον πόνο της απώλειας των γονιών του
Τουλάχιστον 538 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και περισσότεροι από 1.400 αγνοούνται
Είχε στεφθεί σε ηλικία τριών ετών μετά τον θάνατο του πατέρα του στο Τόρο της δυτικής Ουγκάντα
Τα δύο ανησυχητικά περιστατικά σε συναυλίες της και η απάντηση του συζύγου της
Πώς ο εκλιπών κατάφερε να κάνει έναν παρωχημένο θεσμό να μοιάζει σύγχρονος
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Αστυνομικοί απομάκρυναν τους μετανάστες σε προβλήτα - Αυξάνεται η πίεση στον Σάντσεθ
Απαξιωτικά μηνύματα για την επεξεργασμένη με ΑΙ φωτογραφία της τραγουδίστριας
Ο γάμος με τη Μέτε-Μάριτ, ο Τζέφρι Έπσταϊν και οι κατηγορίες για τον θεό γιο
Το 2023 είχε δηλώσει ότι τα Γλυπτά θα έπρεπε να επιστραφούν στην Ελλάδα «χωρίς όρους»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.