Επίθεση Ζαχάροβα σε Μακρόν, Μερτς, Στάρμερ: Είναι εξαρτημένοι ναρκομανείς
Το βίντεο που ανήρτησε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών
Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών,Μαρία Ζαχάροβα προχώρησε σε βαρείς χαρακτηρισμούς για τους προέδρους Γαλλίας, Βρετανίας και Γερμανίας
Bαρείς χαρακτηρισμούς για τους προέδρους Γαλλίας, Βρετανίας και Γερμανίας, χρησιμοποιεί η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα αποκαλώντας τους «εξαρτημένους τυχάρπαστους» με αφορμή την συνάντησή τους με τον Ζελένσκι.
Maria Zakharova:
— Zlatti71 (@Zlatti_71) May 11, 2025
"In the video: the President of France, the Prime Minister of Britain, and the Chancellor of Germany.
Having pushed Zelensky into yet another hellish intrigue to sabotage a settlement and continue the bloodshed in Europe, like in the joke, the Frenchman, the… pic.twitter.com/INMwIPDYyA
Μάλιστα η Μαρία Ζαχάροβα για να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς της και να αποδείξει ότι είναι αναξιόπιστοι, έχει αναρτήσει ένα βίντεο στο telegram που δείχνει τους τρεις Ευρωπαίους ηγέτες Μακρόν, Μερτς και Σάρμερ μέσα από το τρένο που τους μετέφερε προς το Κίεβο, να φαίνονται πως κρύβουν αντικείμενα, που μοιάζουν με χαρτί ή φακελάκι και μικρό κουταλάκι, μόλις εμφανίζονται οι δημοσιογράφοι.
«Στο βίντεο: ο πρόεδρος της Γαλλίας, ο πρωθυπουργός της Βρετανίας και η καγκελάριος της Γερμανίας», γράφει σε ανάρτησή της στο telegram και συνεχίζει: «Αφού έσπρωξαν τον Ζελένσκι σε μια ακόμη κολασμένη ίντριγκα για να σαμποτάρουν μια διευθέτηση και να συνεχίσουν την αιματοχυσία στην Ευρώπη, όπως στο ανέκδοτο, ο Γάλλος, ο Άγγλος και ο Γερμανός που μπήκαν σε ένα τρένο και άφησαν έναν αναστεναγμό ανακούφισης. Προφανώς, τόσο πολύ που ξέχασαν να κρύψουν τα σύνεργά τους (ένα σακουλάκι και ένα κουτάλι) πριν φτάσουν οι δημοσιογράφοι. Η μοίρα της Ευρώπης αποφασίζεται από εξαρτημένους και τυχάρπαστους - με κάθε έννοια της λέξης. Απίστευτα πλάνα. Είναι σαν ο ίδιος ο Παντοδύναμος να τραβάει πίσω την κουρτίνα αυτής της βρώμικης συγκέντρωσης, ώστε όσοι έχουν μάτια να δουν».
«Το 2022, ρώτησα έναν δυτικό πρέσβη: Πώς μπορείτε να προμηθεύετε όπλα στον ανισόρροπο ναρκομανή Ζελένσκι; Έχει πάρει κοκαΐνη εδώ και χρόνια! Και έλαβα την απάντηση: Ο Ζελένσκι δεν έχει κάνει τίποτα: Για την ΕΕ, αυτό είναι φυσιολογικό - πολλοί δυτικοί ηγέτες κάνουν χρήση».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συμβουλές για την προστασία των καταναλωτών από τις αναδυόμενες απειλές
Εκατομμύρια άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους του Ιράν, ενώ το καθεστώς απάντησε με μπλακάουτ και καταστολή. Από την Αθήνα, η Νάζια Ματάνι περιγράφει τη στιγμή που «η πλειοψηφία βγήκε επιτέλους στο φως»
Οδικός χάρτης για ελάχιστες τιμές στα κινεζικά EV, μετά τους δασμούς της ΕΕ
Οι έλεγχοι πυρασφάλειας είχαν γίνει δύο ή τρεις φορές σε δέκα χρόνια λειτουργίας του μπαρ
Συνεχίζεται η έρευνα για το καλώδιο Φινλανδίας–Εσθονίας στον Κόλπο της Βαλτικής
Οι Ιρανοί επιχειρούν να οδηγήσουν μαζικά τη χώρα τους στην επόμενη μέρα
Ο κρίσιμος ρόλος των γυναικών στον αγώνα για την ανατροπή των Αγιατολάχ
Η Κάγια Κάλλας προαναγγέλλει πρόσθετα μέτρα – Διπλωματικές πιέσεις και πολιτικές διαφωνίες
Οι πρώτες δηλώσεις του ΠτΔ της Κύπρου μετά την παραίτηση του διευθυντή του γραφείου του
Νέα Μαχσά Αμινί βάζει φωτιά στη γυναικεία επανάσταση της χώρας
Διακοπή ρεύματος και δύο ελαττωματικά μαχαίρια στην εκδήλωση των ομογενών στην Κωνσταντινούπολη
«Στοχευμένη προσπάθεια να πληγεί ο πρόεδρος» λέει ο κ. Χαραλάμπους
«Αν δεν το κάνουμε εμείς αυτό, θα την καταλάβουν η Ρωσία ή η Κίνα»
Η θέαση των εξελίξεων χωρίς την ουσιαστική πρόταση αποτελεσματικών λύσεων
Πώς θα είναι οι ζωές μας τα επόμενα χρόνια;
Η ATHENS VOICE διαλέγει κάθε μέρα τις αναρτήσεις που συζητήθηκαν περισσότερο στα social media
Ζυγίζει τις επιλογές του ο Τραμπ
Οι επιλογές που εξετάζονται για να προστατευθεί η εδαφική ακεραιότητά της
H ανάλυση του Bloomberg
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.