Μία γυναίκα και ένας 12χρονος νεκροί στην Οκλαχόμα - Παρασύρθηκαν από ορμητικά νερά πλημμύρας
Τραγική κατάληξη είχε η κακοκαιρία που πλήττει τις νότιες και νοτιοδυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ, καθώς στην Οκλαχόμα μια γυναίκα και ένα 12χρονο αγόρι έχασαν τη ζωή τους όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά πλημμύρας. Το περιστατικό σημειώθηκε στην πόλη Μουρ, περίπου 20 χιλιόμετρα από την Οκλαχόμα Σίτι, όπως ανακοίνωσε σήμερα η τοπική αστυνομία.
Η Αστυνομία του Μουρ στη Οκλαχόμα έκανε λόγο για «ιστορική κακοκαιρία» που επηρέασε σοβαρά το οδικό δίκτυο και προκάλεσε δεκάδες περιστατικά εγκλωβισμών. Σύμφωνα με τις αρχές, το όχημα βγήκε από τον δρόμο και παρασύρθηκε κάτω από μια γέφυρα, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο δύο από τους επιβαίνοντες, ενώ οι υπόλοιποι κατάφεραν να διασωθούν. Η ταυτότητα των θυμάτων δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα.
Λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων, η αστυνομία προέτρεψε τους κατοίκους να αποφύγουν τις μετακινήσεις και να παραμείνουν στα σπίτια τους, καθώς μόνο το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου είχαν καταγραφεί περισσότερες από 12 κλήσεις για οχήματα που είχαν ακινητοποιηθεί μέσα σε πλημμυρισμένους δρόμους. Έχουν εκδοθεί προειδοποιήσεις για επικείμενες πλημμύρες σε πολλές περιοχές της Οκλαχόμα.
Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προειδοποιεί για συνέχιση των έντονων φαινομένων, με καταιγίδες να αναμένονται σε ευρεία γεωγραφική ζώνη από το ανατολικό Τέξας έως τη νοτιοανατολική Αϊόβα και το Ιλινόις. Επιπλέον, υπάρχει αυξημένος κίνδυνος εμφάνισης ανεμοστρόβιλων στο κεντρικό Άρκανσο και το Μιζούρι. Αξίζει να σημειωθεί πως νωρίτερα μέσα στον μήνα, ακραία καιρικά φαινόμενα είχαν προκαλέσει τον θάνατο 12 ανθρώπων σε νότιες και μεσοδυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κορυφώνεται η ένταση μεταξύ Ουάσινγκτον και Τεχεράνης
Άκαρπη η συνάντηση των δύο υπουργών Εξωτερικών
Βραβευμένη με Νόμπελ Ειρήνης το 2003
406 πολιτικοί κρατούμενοι έχουν απελευθερωθεί το τελευταίο διάστημα
Tι αναφέρει η Ιρανή ακτιβίστρια
Ο 82χρονος τραγουδιστής κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων και καταναγκαστική εργασία
Είναι η τέταρτη πρόταση μομφής κατά της προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
Αμερικανοί και Βρετανοί εκκενώνουν βάσεις από τη γύρω περιοχή
Τα κύματα έφτασαν σύμφωνα με πληροφορίες σε ύψος 5 μέτρων
Πρόκειται για την πιο άμεση απειλή της Τεχεράνης προς τον πρόεδρο των ΗΠΑ
Σε πρόχειρο νεκροτομείο κοντά στην Τεχεράνη
Όλο αυτόν τον καιρό επικρατούσε μια μορφή εφησυχασμού έναντι της ιρανικής θεοκρατίας. Τώρα επικρατεί αμηχανία.
Η συμμορία διέφυγε και η αξία της λείας δεν έχει ακόμη γίνει γνωστή
Οι αποφυλακίσεις πολιτικών κρατουμένων, που ανακοινώθηκαν την περασμένη εβδομάδα, συνεχίζονται με αργούς ρυθμούς
Δεδομένων των κακών διατροφικών του συνηθειών
Οι Ιρανοί αγωνίζονται για κάτι που αποτελεί τον πυρήνα και δικών μας αξιών, όσων έχουμε τη μεγάλη τύχη να ζούμε σε μια δυτική δημοκρατία
Η αντίδραση της Κοπεγχάγης στις απειλές του Τραμπ
Για πρώτη φορά από το 2010 απειλείται η κυριαρχία του Ούγγρου πρωθυπουργού
Εκατομμύρια άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους του Ιράν, ενώ το καθεστώς απάντησε με μπλακάουτ και καταστολή. Από την Αθήνα, η Νάζια Ματάνι περιγράφει τη στιγμή που «η πλειοψηφία βγήκε επιτέλους στο φως»
9% του εργατικού δυναμικού της Ελλάδας δηλώνουν αγρότες, σύμφωνα με τη Eurostat.
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.