- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Ο σκηνοθέτης του «Μόνος στο Σπίτι» φοβάται απέλαση αν κόψει τη σκηνή του Ντόναλντ Τραμπ
«Κατάρα» το καμέο του Αμερικανού προέδρου για τον Κρις Κολόμπους - Αστειεύεται πως ίσως «σταλεί πίσω στην Ιταλία»
Ο σκηνοθέτης του «Μόνος στο Σπίτι 2» λέει ότι φοβάται ότι θα απελαθεί αν κόψει τη σκηνή του Ντόναλντ Τραμπ - Δηλώνει πως θα ήθελε να την αφαιρέσει.
Ο Κρις Κολόμπους δηλώνει πως θεωρεί την εμφάνιση του Ντόναλντ Τραμπ στην ταινία «Μόνος στο Σπίτι 2: Χαμένος στη Νέα Υόρκη» ως «βαρίδι» που θα ήθελε να αφαιρέσει – αλλά φοβάται πως αν το κάνει, ίσως απελαθεί από τις ΗΠΑ.
Μιλώντας για τη σκηνή του Ντόναλντ Τραμπ σε συνέντευξή του στη San Francisco Chronicle, ο διάσημος σκηνοθέτης ανέφερε: «Έχει γίνει κατάρα. Ένα άχθος. Μακάρι να μην υπήρχε αυτή η σκηνή».
Παρόλο που έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στις ΗΠΑ, ο Κολόμπους – ιταλικής καταγωγής – αστειεύτηκε πως «μάλλον θα έπρεπε να επιστρέψω στην Ιταλία ή κάτι τέτοιο» αν τολμούσε να την κόψει.
Η επίμαχη σκηνή διάρκειας επτά δευτερολέπτων περιλαμβάνει τον Τραμπ να δίνει οδηγίες στον χαρακτήρα του Μακόλεϊ Κάλκιν στο λόμπι του ξενοδοχείου Plaza. Ο Τραμπ, ιδιοκτήτης του Plaza εκείνη την εποχή, είχε – σύμφωνα με τον Κολόμπους – επιβάλει την εμφάνισή του ως όρο για να επιτρέψει το γύρισμα της ταινίας εκεί.
Ο Κολόμπους εξήγησε ότι ήθελε αρχικά να κόψει το καμέο, αλλά άλλαξε γνώμη όταν το κοινό σε δοκιμαστική προβολή στο Σικάγο το βρήκε ξεκαρδιστικό. «Δεν πίστευα ποτέ ότι θα θεωρούταν αστείο αυτό το στιγμιότυπο», είπε.
Το 2023, ο Τραμπ κατηγόρησε τον Κολόμπους για ψεύδη μέσω του Truth Social, ισχυριζόμενος ότι η παραγωγή «τον παρακαλούσε» να εμφανιστεί και πως η σκηνή «ήταν τέλεια για την ταινία».
Η συζήτηση για την αφαίρεση του καμέο έχει επανέλθει κατά καιρούς. Το 2019, η καναδική τηλεόραση πρόβαλε την ταινία χωρίς τον Τραμπ, προκαλώντας αντιδράσεις υποστηρικτών του. Το 2021, ο ίδιος ο Κάλκιν είχε δηλώσει πως υποστήριζε την ιδέα ψηφιακής διαγραφής της σκηνής.
Ο Κολόμπους, που έχει σκηνοθετήσει επίσης το Mrs. Doubtfire και τις δύο πρώτες ταινίες Χάρι Πότερ, είπε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορώ να την κόψω. Αν το κάνω, μάλλον θα με στείλουν εκτός χώρας. Θα με θεωρήσουν ακατάλληλο να ζω στις ΗΠΑ».
(Με πληροφορίες του Guardian)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σενάριο πρόωρης αποχώρησης από την ΕΚΤ
Τα προηγούμενα σχόλια για τις γυναίκες στα γυμναστήρια
Ο «πιο διάσημος» podcaster του κόσμου στρέφεται εναντίον του προέδρου
Ποιους συγγραφείς θεωρεί πιο ρεαλιστικούς
Κρυμμένα σε μπουκάλια σαμπουάν και κρέμας τα ερπετά
Χιλιάδες διαδηλωτές ζητούν την παραίτηση του πρωθυπουργού Έντι Ράμα
Οι άλλοι ενδιαφερόμενοι και ο ρόλος της Μποτσουάνας
Η αντιπαράθεση εκτείνεται από τα Στενά του Ορμούζ, στην είσοδο του Περσικού Κόλπου, έως τα Στενά Μπαμπ ελ Μαντέμπ
Μπαράζ επιθέσεων με drones και πλήγματα σε διυλιστήρια σηματοδοτούν την αποτυχία της πρωτοβουλίας
Η συμπλοκή καθυστέρησε την προσγείωση
Από το περιβάλλον του Τραμπ παραδέχονται τώρα ότι δεν χειρίστηκαν σωστά την απομάκρυνσή της
Τι απαντά ο Λευκός Οίκος
Το ενοίκιο αυξάνεται από 450 σε 1.200 ευρώ.
Η ανάρτηση του Τραμπ στο Truth Social
Τραγικός απολογισμός και τέσσερις αγνοούμενοι - Πλημμύρισαν δρόμοι, σπίτια και καταστήματα
Τι είχε αποκαλύψει ο αδελφός του συντρόφου της
Η απάντηση που προκάλεσε νέα ερωτήματα για την δικηγορική της επάρκεια
Η αντίδραση της 58χρονης γυναίκας όταν άρχισε να νιώθω μουδιασμένη τη γλώσσα της
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.