- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Aποχωρεί ένας από τους δικηγόρους του Diddy: Δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να συνεχίζω την υπεράσπιση του
Η ημερομηνία έναρξης της δίκης του έχει οριστεί για τις 5 Μαΐου
Aποχωρεί ένας από τους δικηγόρους του Diddy: Δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να συνεχίζω την υπεράσπιση του
Ένας από τους συνηγόρους υπεράσπισης του Σον «Diddy» Κομπς παραιτήθηκε από την υπόθεση σεξουαλικής διακίνησης του ατιμασμένου μουσικού παραγωγού, όπως προκύπτει από νέα δικαστικά έγγραφα.
Ο Άντονι Ρίκο κατέθεσε την Πέμπτη αίτηση να αποσυρθεί ως ένας από τους έξι συνηγόρους υπεράσπισης του Diddy χωρίς εξήγηση. Η αίτηση αποχώρησης του δεν θα είναι επίσημη μέχρι να υπογράψει δικαστής. Ο δικαστής πρέπει να βρει επαρκή λόγο για να εγκρίνει ένα τέτοιο αίτημα.
«Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να συνεχίσω να υπηρετώ αποτελεσματικά ως συνήγορος του Σον Κομπς», έγραψε ο Ρίκο στην κατάθεση στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν. «Με σεβασμό αλλά και λύπη ζητείται από το δικαστήριο να χορηγήσει την απαλλαγή».
Ο δικηγόρος δεν διευκρίνισε τον λόγο για τον οποίο ήθελε να παραιτηθεί, αλλά σημείωσε ότι η απόφαση ελήφθη μετά από συζήτηση με τον επικεφαλής δικηγόρο του Koμπς.
Ο Diddy κρατείται αυτή τη στιγμή στο Μητροπολιτικό Κέντρο Κράτησης της Νέας Υόρκης, αφού του έχει απαγορευτεί τρεις φορές να καταθέσει εγγύηση, καθώς περιμένει να δικαστεί για ομοσπονδιακές κατηγορίες, ξεχωριστά από τις δεκάδες αστικές υποθέσεις που αντιμετωπίζει.
Οι κατηγορίες αυτές, στις οποίες δήλωσε αθώος, είναι ότι «κακοποίησε, απείλησε και εξανάγκασε γυναίκες και άλλους και ηγήθηκε μιας συνωμοσίας εκβιαστών που ασχολήθηκε με την εμπορία σεξ, την καταναγκαστική εργασία, την απαγωγή, τον εμπρησμό, τη δωροδοκία και την παρακώλυση της δικαιοσύνης, μεταξύ άλλων εγκλημάτων». Η ημερομηνία έναρξης της δίκης του Σον Diddy Κομπς έχει οριστεί για τις 5 Μαΐου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Και απειλεί τις αραβικές χώρες του Κόλπου
Οι Αρχές ερευνούν ανθρωποκτονίες κατά συρροή - Νεκρά βρέθηκαν και αρκετά κατοικίδια, κανείς δεν έχει συλληφθεί
Σύμφωνα με τον νόμο, οι αρχές αρνούνται τη χορήγηση βίζας σε μετανάστες, μόνο αν θεωρηθούν «δημόσιο βάρος»
Ο Ζακ Μορέτι προφυλακίστηκε ενώ είναι άγνωστο αν η Τζέσικα Μορέτι έχει πάρει εξιτήριο
Οι πρώτες ώρες αιχμαλωσίας του διαβόητου ναρκοβαρόνου
Κατά την ελεύθερη πτώση ο 31χρονος ανέπτυξε ταχύτητα που έφτασε τα 500 χλμ/ώρα
Ο γηραιότερος εν ενεργεία μονάρχης στην Ευρώπη πάσχει από αιμολυτική αναιμία
Οι άνεμοι σπρώχνουν τις φλόγες προς κατοικημένες περιοχές
Ο ιρανικός ενεργειακός τομέας έχει πληγεί σκληρά από την αρχή του πολέμου στη Μέση Ανατολή
Σίγουρη η Ουάσιγκτον ότι ο πρωθυπουργός Μαρκ Κάρνεϊ θα επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων
Μία καθημερινή σκηνή σε ένα ασυνήθιστο μέρος
Σαν έφηβος φαίνεται να συμπεριφέρεται τελευταία ο πρώην πρωθυπουργός του Καναδά
Τα πλήγματα αυτά έχουν ήδη προκαλέσει ζημιές που ανέρχονται σε δισεκατομμύρια δολάρια
Βρισκόταν μαζί με ένα φίλο του
Προειδοποιεί για 300.000 νέους Ρώσους στρατιώτες
Όλα τα μέλη της Βουλής και το ένα τρίτο των γερουσιαστών θα διεκδικήσουν επανεκλογή τον Νοέμβριο
O πρωθυπουργός Μαρκ Κάρνεϊ αρνήθηκε την «κακή συμφωνία» για το εμπόριο που προτάθηκε από την Ουάσινγκτον
Αν και άντεξε στον χρόνο, το Giant’s Causeway κινδυνεύει από τα «κύματα» των επισκεπτών
Τρεις ώρες οι γονείς προσπαθούσαν να πείσουν τον νεαρό να μην αυτοκτονήσει
Η Ρωσία θα απαντήσει πλήττοντας «τους πιο ευαίσθητους οικονομικούς τομείς» της Ουκρανίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.