- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Γερμανός ΥΠΟΙΚ προς Τζέι Ντι Βανς: Ταυτίστηκες ρητορικά και πολιτικά με τους απολυταρχικούς
«Να κοιτάς τη δουλειά σου - Υπάρχουν αρκετά να κάνεις στις ΗΠΑ», τόνισε ο Ρόμπερτ Χάμπεκ
Γερμανός ΥΠΟΙΚ προς Τζέι Ντι Βανς: «Αυτό που έκανε ο Τζέι Ντι Βανς δεν ήταν δική του δουλειά. Αυτό πρέπει να ειπωθεί ξεκάθαρα»
Απαντώντας στην κριτική που άσκησε χθες ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζέι Ντι Βανς στις ευρωπαϊκές δημοκρατίες, ο γερμανός υπουργός Οικονομίας και υποψήφιος των Πρασίνων Ρόμπερτ Χάμπεκ, δήλωσε: «Να κοιτάς την δουλειά σου, υπάρχουν αρκετά να κάνεις στις ΗΠΑ».
«Αυτό που έκανε ο Τζέι Ντι Βανς δεν ήταν δική του δουλειά. Αυτό πρέπει να ειπωθεί ξεκάθαρα. Δεν είναι δική σου δουλειά. Να κοιτάς τη δουλειά σου, υπάρχουν αρκετά να κάνεις στις ΗΠΑ», τόνισε ο κ. Χάμπεκ σε συνέντευξή του στα δίκτυα RTL/n-tv και κατηγόρησε τον αμερικανό αντιπρόεδρο ότι «ταυτίστηκε ρητορικά και πολιτικά με τους απολυταρχικούς».
Σε δηλώσεις του προς το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων dpa, ο υποψήφιος των Πρασίνων ανέφερε ότι με την ομιλία του ο κ. Βανς «τελείωσε τις δυτικές αξίες» και επισήμανε ότι η κυβέρνηση Τραμπ αντιπροσωπεύει διαφορετικές αξίες και έχει διαφορετική πολιτική αντίληψη από αυτήν που οι ΗΠΑ προηγουμένως μοιράζονταν με την Ευρώπη.
Τώρα πρέπει η Ευρώπη να αντιδράσει με αυτοπεποίθηση, συνέχισε ο Ρόμπερτ Χάμπεκ: «Δεν πρέπει τώρα να τρέμουμε. Ακριβώς το αντίθετο. Έχουμε κάθε λόγο να πούμε: Αυτός δεν είναι ο ευρωπαϊκός τρόπος ζωής, δεν είναι το Σύνταγμά μας, μην ανακατεύεσαι».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με ύψος 1,73 μέτρα και βάρος 75 κιλά, το T800 προσφέρει έως και πέντε ώρες αυτονομίας
Σχεδόν 2.000 άνθρωποι έχουν πεθάνει λόγω της ασθένειας από τον Ιανουάριο
Τα επόμενα βήματα για κατάπαυση του πυρός εν μέσω πιέσεων από την Ουάσινγκτον
Ο νεαρός έβαλε τέλος στη ζωή του το 2012
Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για ζημιές ή τραυματίες
«Δεν μπορούμε να αποδεχθούμε κάτι τέτοιο», δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τι αναφέρουν αξιωματούχοι της τρομοκρατικής οργάνωσης
Η μετάβαση παραμένει εύθραυστη, προειδοποιεί ο ΟΗΕ
Στα social media εμφανίστηκαν ειρωνικές μετονομασίες όπως «Cloud Supremacy» και «Cloud Nationalism»
Το νεογέννητο είναι υγιέστατο, ενώ παρακολουθείται αδιάλειπτα
«Το Netflix έχει ήδη αποκτήσει πολύ μεγάλο μερίδιο αγοράς», τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
H πρόσφατη ειρηνευτική συμφωνία του Τραμπ κρέμεται από μια κλωστή
«Είναι μια εποχή βιαιότητας, ατιμωρησίας και αδιαφορίας», δήλωσε εκπρόσωπος του Οργανισμού
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ εμφανίστηκε στη σκηνή τρεις φορές
Παραμένουν όμηροι άλλοι 165
Στα 3 δισ. δολάρια το κόστος ανοικοδόμησης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Το χρονικό της άγριας δολοφονίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.