Ιταλία: Εισαγγελική έρευνα για γιατρό - Έκανε στη γάτα του αξονική τομογραφία στο νοσοκομείο που δουλεύει
Η γάτα είχε πέσει από μπαλκόνι και είχε υποστεί πολλαπλά τραύματα
Ιταλία: Εισαγγελική έρευνα για γιατρό - Έκανε στη γάτα του αξονική τομογραφία στο νοσοκομείο που δουλεύει
Η εισαγγελία της Αόστα, την βορειοδυτική Ιταλία, ξεκίνησε έρευνα σε βάρος γιατρού ο οποίος έσωσε την γάτα του, υποβάλλοντάς την σε αξονική τομογραφία, στο νοσοκομείο στο οποίο εργάζεται.
Ο γιατρός ονομάζεται Τζανλούκα Φανέλι και είναι υπεύθυνος του ακτινολογικού τμήματος του νοσοκομείου της Αόστα στην Ιταλία. Όπως εξήγησε ο ίδιος, αποφάσισε να υποβάλει την γάτα σε αξονική τομογραφία, σε ωράριο κατά το οποίο οι εξετάσεις των ασθενών είχαν ολοκληρωθεί, μετά από τις οκτώ το βράδυ.
Το κατοικίδιο ονομάζεται «Αθηνά» και είχε πέσει από μπαλκόνι, στον έκτο όροφο πολυκατοικίας. Ο κτηνίατρος που την επισκέφθηκε διεπίστωσε ότι είχε υποστεί πολλαπλά τραύματα, αποκόλληση πνεύμονα και, πιθανώς, πνευμοθώρακα.
«Υπέβαλα την Αθηνά σε αξονική τομογραφία η οποία διήρκεσε μόνον λίγα δευτερόλεπτα και, αξιολογώντας την σοβαρότητα του πνευμοθώρακα, προχώρησα στην αφαίρεση του υγρού. Κάτι που της επέτρεψε, επιτέλους, να ξαναρχίσει και πάλι να αναπνέει κανονικά και να ανακτήσει, σιγά σιγά, όλες τις δυνάμεις της», εξήγησε ο γιατρός. Ο Τζανλούκα Φανέλι πρόσθεσε, τέλος, ότι είναι διατεθειμένος, αν του ζητηθεί, να πληρώσει τα έξοδα που αντιστοιχούν στην χρήση του αξονικού τομογράφου, ενώ πολλοί συνάδελφοί του -γιατροί και νοσοκόμοι- θέλησαν να του εκφράσουν την αλληλεγγύη τους.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στα «χαρακώματα» Ευρώπη και Τραμπ
Οι γαλλικές αρχές δηλώνουν αποφασισμένες να συνεχίσουν τις έρευνες μέχρι τον εντοπισμό τους.
Εκτάκτως στη Λάρνακα ο υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης της Κύπρου, Κώστας Φυτιρής
Η κηδεία της θα τελεστεί τη Δευτέρα στη Μητρόπολη Αθηνών
Αν δεν υπάρξει λύση, οι δασμοί θα ανέρχονται στο 25% από την 1η Ιουνίου.
Ο Τραμπ προσκάλεσε την Ελλάδα και Κύπρο
Απαιτείται η επικύρωσή της από τα κοινοβούλια των κρατών- μελών της Mercosur, Αργεντινή, Βραζιλία, Παραγουάη και Ουρουγουάη
Στο Κίεβο ο χειμώνας είναι μέρος του πολέμου - το κρύο, το σκοτάδι, η έλλειψη ενέργειας λειτουργούν ως βασικά εργαλεία πίεσης. «Η Ουκρανία έχει μπει σε μια φάση πολέμου φθοράς», λέει ο Αλέξανδρος Δημητρακόπουλος.
Ο Τραμπ επιβάλει δασμούς σε οκτώ ευρωπαϊκές χώρες - Σε ισχύ από την 1η Φεβρουαρίου
Η κατάθεση αποκαλύπτει σοβαρές ελλείψεις σε μέτρα ασφαλείας
Ο συριακός στρατός ζήτησε από τους αμάχους να απομακρυνθούν από στρατιωτικές εγκαταστάσεις της επαρχίας Ράκα
Μάλιστα,το βίντεο τραβήχτηκε από την πριγκίπισσα Λίλιμπετ
Στο κέντρο της Λάρνακας βρίσκονται ισχυρές Αστυνομικές δυνάμεις
Στους προσκληθέντες και ο πρόεδρος της Αργεντινής, Χαβιέ Μιλέι
Μαζικές διαδηλώσεις σε όλη τη Δανία και τη Γροιλανδία
Το αεροπλάνο είχε προορισμό το Μακασάρ, στο Νότιο Σουλαουέζι
Η γυναίκα από την Αυστραλία νόμιζε ότι χαϊδεύει τον σκύλο της, αλλά έκανε λάθος
Πάνω από 3.000 οι νεκροί στο Ιράν
Η ανάλυση του Economist
Η Ευρώπη αναζητά την «κόκκινη γραμμή» απέναντι στον Τραμπ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.