- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Η Ryanair ζητά από την ΕΕ περιορισμό στην πώληση αλκοόλ στα αεροδρόμια
Μετά από μια σειρά επεισοδίων με μεθυσμένους επιβάτες
Ο CΕΟ της Ryanair, Μάικλ Ο' Λίρι, δήλωσε ότι οι μεθυσμένοι επιβάτες είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για τα πληρώματα
Η αεροπορική εταιρία Ryanair προχώρησε σε μια νέα έκκληση προς τις ευρωπαϊκές αρχές ώστε να περιορίσουν την πώληση αλκοόλ στα αεροδρόμια, μετά από μια σειρά επεισοδίων με μεθυσμένους επιβάτες. Ο ιρλανδικός αερομεταφορέας ζήτησε όριο δύο ποτών, μετά το περιστατικό τον Απρίλιο του 2024 που κόστισε περισσότερα από 15.000 ευρώ.
«Δεν καταλαβαίνουμε γιατί οι επιβάτες στα αεροδρόμια δεν περιορίζονται σε δύο αλκοολούχα ποτά», ανέφερε η Ryanair σε ανακοίνωσή της. «Αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα ασφαλέστερη και καλύτερη συμπεριφορά των επιβατών στο αεροσκάφος» έσπευσε να συμπληρώσει σύμφωνα με το Bloomberg.
Ο CΕΟ της Ryanair, Μάικλ Ο' Λίρι, δήλωσε ότι οι μεθυσμένοι επιβάτες είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για τα πληρώματα, ειδικά σε προορισμούς όπως η ισπανική Ίμπιζα.
Η αεροπορική εταιρεία περιορίζει την πώληση αλκοόλ στις πτήσεις της, ιδιαίτερα όταν υπάρχουν οχλήσεις, καθώς έμαθε από το συμβάν που έλαβε χώρα πριν από 10 μήνες, που αφορούσε πτήση από το Δουβλίνο στο Λανθαρότε, κατά την οποία μάλιστα, αναγκάστηκε να εκτραπεί και να κάνει αναγκαστική προσγείωση στο Πόρτο της Πορτογαλίας.
Η αεροπορική εταιρεία με έδρα την Ιρλανδία κατέθεσε αγωγή κατά του επιβάτη, ο οποίος, όπως είπε, διέκοψε την πτήση. «Η ασυγχώρητη συμπεριφορά του επιβάτη ανάγκασε την πτήση να εκτραπεί προς το Πόρτο, όπου καθυστέρησε κατά τη διάρκεια της νύχτας, με αποτέλεσμα 160 επιβάτες να αντιμετωπίσουν περιττή αναστάτωση», τόνισε σε ανακοίνωση.
Ο Ο' Λίρι ισχυρίστηκε ότι οι πτήσεις και προς τα ελληνικά νησιά είναι οι πιο δύσκολες και εκείνες που επηρεάζονται περισσότερο από τους μεθυσμένους επιβάτες. Αυτός είναι πιθανώς ο λόγος που το προσωπικό της Ryanair ερευνά πλέον τις χειραποσκευές των επιβατών σε αυτές τις πτήσεις προτού απογειωθούν.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το στοιχείο που αιφνιδίασε την ιρανική πλευρά
Πώς φτάσαμε έως την επίθεση στο Ιράν;
Οι Φρουροί της Επανάστασης υποσχέθηκαν την πιο άγρια επίθεση στην ιστορία
«Μετά τον θάνατο του Χαμενεΐ η Ισλαμική Δημοκρατία θα βρεθεί "στον σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας"» δηλώνει
Καταιγιστικές εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
Η επόμενη μέρα στην Τεχεράνη μετά τον θάνατο του
Σκηνές πανικού μετά τα χτυπήματα από ΗΠΑ και Ισραήλ
Με ένα σύντομο προετοιμασμένο μήνυμα
Μια από τις μεγαλύτερες ανατροπές των τελευταίων 50 ετών στη Μέση Ανατολή
Ο Αγιατολάχ που κυβέρνησε με σιδερένια πυγμή και όρισε τον αντιδυτικό άξονα
Ακόμα δεν υπάρχει καμία ανεξάρτητη επιβεβαίωση
Η τελική πρόταση ήταν περίπου 63% υψηλότερη από την αρχική
Tο γαλακτικό οξύ αντιδρά με το ασβέστιο των τοίχων
Η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί από την ιρανική πλευρά ή από ανεξάρτητο μέσο
Σε αντίθεση με παλαιότερες εικόνες του, όπου το έντονο φλας δημιουργούσε μια αίσθηση αυτοπεποίθησης
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση
Το στενό βρίσκεται μεταξύ του Ομάν και του Ιράν
O αδελφός του Καρόλου παραμένει όγδοος στη σειρά διαδοχής
Δυτικές χώρες εκφράζουν διαχρονικά ανησυχίες για το ενδεχόμενο ναρκοθέτησης
Μετά τα πλήγματα από ΗΠΑ - Ισραήλ στο Ιράν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.