- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η Μπιγιόνσε έλαβε 20 εκατ. δολάρια για 13 λεπτά πάνω στη σκηνή του NFL
Διχάζει το ασύλληπτο ποσό που φέρεται να πήρε από το Netflix
Η Μπιγιόνσε έλαβε 20 εκατ. δολάρια για 13 λεπτά πάνω στη σκηνή του NFL - Διχάζει το ασύλληπτο ποσό που φέρεται ότι πήρε από το Netflix
Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η χειρονομία της Μπιγιόνσε κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο «NRG Stadium» στο ημίχρονο του αγώνα των Ηouston Texans με τους Baltimore Ravens για το NFL την ημέρα των Χριστουγέννων, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης βρήκαν και άλλο λόγω για να τα βάλουν με την «βασίλισσα» της R&B.
Η Μπιγιόνσε φέρεται να έλαβε μια τεράστια αμοιβή για το live στο NFL την ημέρα των Χριστουγέννων, λαμβάνοντας 20 εκατομμύρια δολάρια για μόλις 13 λεπτά παρουσίας πάνω στη σκηνή.
Μαζί με τους Shaboozey, Post Malone και τη 12χρονη κόρη της Blue Ivy, η Μπιγιόνσεανέβηκε στο γήπεδο NRG Stadium στη γενέτειρά της, το Χιούστον, στα μισά της αναμέτρησης των Ravens με τους Texans.
Το γεγονός ότι η Μπιγιόνσε κερδίζει πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια το λεπτό για τον χρόνο της στο Netflix είναι απλώς δημοσιεύματα και δεν έχουν επιβεβαιωθεί από την τραγουδίστρια του «Cowboy Carter», ούτε από από το δίκτυο streaming. Η πληροφορία για το ποσό των 20 εκατομμυρίων δολαρίων προέρχεται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αρκετούς να ισχυρίζονται ότι η εντυπωσιακή αμοιβή αποτελεί μέρος μιας μεγαλύτερης συμφωνίας με την Μπιγιονσέ και το Netflix.
Η παράσταση δίχασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με κάποιους να υποστηρίζουν ότι η εμφάνιση άξιζε του Super Bowl και όχι ενός αγώνα της κανονικής περιόδου, ενώ υπήρξαν αντιδράσεις και για την χειρονομία της να σχηματίσει με τα δύο της δάχτυλα ένα όπλο ενώ ερμήνευε το τραγούδι της Texas Hold'Em.
Η National Football League απαγορεύει τη χειρονομία με το όπλο, η οποία οδηγεί σε ποινή 15 γιάρδων για κάθε παίκτη που παρανομεί.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το 90% των ιρανικών εξαγωγών πετρελαίου περνά από εκεί
Πανηγύρι με τις φωτογραφίες του ζευγαριού
Εκατοντάδες άνθρωποι έχουν σκοτωθεί σε όλη τη Μέση Ανατολή από τις 28 Φεβρουαρίου
Τουλάχιστον δέκα τάνκερ έχουν γίνει στόχος ή έχουν αναφέρει επίθεση από την αρχή της σύρραξης
Στάθηκε τυχερός που επέζησε από την επίθεση της 28ης Φεβρουαρίου λέει ο πρέσβης του Ιράν στην Κύπρο
Το νέο εργαλείο αποκαλείται HODIO - ένα ακρωνύμιο στα ισπανικά για το «Αποτύπωμα Μίσους και Πόλωσης»
Όταν η επιθυμία για ανατροπή γίνεται εφιάλτης
Το πέρασμα είναι αρκετά βαθύ ώστε να το διασχίζουν τα μεγαλύτερα δεξαμενόπλοια αργού πετρελαίου στον κόσμο
Η κατάσταση στην περιοχή παραμένει ασταθής
Πώς ο πόλεμος στο Ιράν και η κρίση στη Μέση Ανατολή μπορούν να γεμίσουν τα ταμεία της Μόσχας
«Όσοι θέλουν να δουν τον χαρακτήρα μας, ας κοιτάξουν την Κύπρο»
Συμφωνία, εκεχειρία, εξέγερση ή αποχώρηση των ΗΠΑ
Η νέα γυναικοκτονία συγκλονίζει τη Μεσσίνα της Σικελίας
Επιτήδειοι χρησιμοποιούν λογότυπα μεγάλων ΜΜΕ, όπως το Euronews, παραποιώντας αυθεντικά βίντεο
Οι πληροφορίες από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες
Οι αποκαλύψεις για τη συμπεριφορά του προκαλούν μαζικές ακυρώσεις συνεργασιών
Περίπου 635 εκατομμύρια δολάρια εκτιμάται η περιουσία του μέχρι τη στιγμή του θανάτου του
Οι ειδικοί μιλούν για τη Μέση Ανατολή
Δείτε βίντεο από το σημείο της τραγωδίας
«Εμείς είμαστε εκείνοι που θα αποφασίσουμε πότε θα τελειώσει ο πόλεμος», διεμήνυσαν οι Φρουροί της Επανάστασης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.