Βρετανία: 27χρονη stalker παρακολουθούσε τον πρόεδρο του Βρετανικού Μουσείου
O Τζορτζ Όσμπορν και η σύζυγός του ταλαιπωρούνταν για πάνω από ένα χρόνο
Μια 27χρονη είχε βάλει στο στόχαστρο τον Τζορτζ Όσμπορν και τη σύζυγό του για ένα χρόνο
Μια κάτοικος Βρετανίας κατηγορείται για επίμονη παρενοχλητική παρακολούθηση (stalking) εις βάρος του πρώην υπουργού Οικονομικών της Βρετανίας και νυν προέδρου του Βρετανικού Μουσείου, Τζορτζ Όσμπορν, και της συζύγου του για πάνω από ένα χρόνο, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα.
Η 27χρονη Λίντια Σάφιλντ θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα στο Δικαστήριο του Ουέστμινστερ της Βρετανίας, κατηγορούμενη για επίμονη παρενοχλητική παρακολούθηση του Όσμπορν, υπουργού Οικονομικών από το 2010 έως το 2016, και της Θία Ρότζερς μεταξύ 8ης Ιουνίου 2022 και 5ης Ιουλίου 2023.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η Σάφιλντ, που είναι από το Λίβερπουλ, έστειλε emails και μηνύματα στο Instagram στο ζευγάρι και «υπέβαλε ψευδείς παραπομπές στο NSPCC», ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα για παιδιά.
Δεν έγιναν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το αδίκημα ενώ και Σάφιλντ δεν ήταν διαθέσιμη για σχόλιο.
Ο Όσμπορν έχει αναλάβει διάφορα καθήκοντα από τότε που έφυγε από την κυβέρνηση, μεταξύ των οποίων του εκδότη της εφημερίδας Evening Standard. Σήμερα είναι πρόεδρος του Βρετανικού Μουσείου και εργάζεται παράλληλα για την επενδυτική τράπεζα Robey Warshaw. Παντρεύτηκε την Ρότζερς στις 8 Ιουλίου 2023.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο ιρανικός λαός έχει τεράστια ιστορία πίσω του και έχει επιβιώσει από πολλά δεινά
Οκτώ μέλη πληρώματος και τρεις επιβάτες, μέλη του προσωπικού του υπουργείου, ανάμεσα στους νεκρούς
Στα «χαρακώματα» Ευρώπη και Τραμπ
Οι γαλλικές αρχές δηλώνουν αποφασισμένες να συνεχίσουν τις έρευνες μέχρι τον εντοπισμό τους.
Εκτάκτως στη Λάρνακα ο υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης της Κύπρου, Κώστας Φυτιρής
Η κηδεία της θα τελεστεί τη Δευτέρα στη Μητρόπολη Αθηνών
Αν δεν υπάρξει λύση, οι δασμοί θα ανέρχονται στο 25% από την 1η Ιουνίου.
Ο Τραμπ προσκάλεσε την Ελλάδα και Κύπρο
Απαιτείται η επικύρωσή της από τα κοινοβούλια των κρατών- μελών της Mercosur, Αργεντινή, Βραζιλία, Παραγουάη και Ουρουγουάη
Στο Κίεβο ο χειμώνας είναι μέρος του πολέμου - το κρύο, το σκοτάδι, η έλλειψη ενέργειας λειτουργούν ως βασικά εργαλεία πίεσης. «Η Ουκρανία έχει μπει σε μια φάση πολέμου φθοράς», λέει ο Αλέξανδρος Δημητρακόπουλος.
Ο Τραμπ επιβάλει δασμούς σε οκτώ ευρωπαϊκές χώρες - Σε ισχύ από την 1η Φεβρουαρίου
Η κατάθεση αποκαλύπτει σοβαρές ελλείψεις σε μέτρα ασφαλείας
Ο συριακός στρατός ζήτησε από τους αμάχους να απομακρυνθούν από στρατιωτικές εγκαταστάσεις της επαρχίας Ράκα
Μάλιστα,το βίντεο τραβήχτηκε από την πριγκίπισσα Λίλιμπετ
Στο κέντρο της Λάρνακας βρίσκονται ισχυρές Αστυνομικές δυνάμεις
Στους προσκληθέντες και ο πρόεδρος της Αργεντινής, Χαβιέ Μιλέι
Μαζικές διαδηλώσεις σε όλη τη Δανία και τη Γροιλανδία
Το αεροπλάνο είχε προορισμό το Μακασάρ, στο Νότιο Σουλαουέζι
Η γυναίκα από την Αυστραλία νόμιζε ότι χαϊδεύει τον σκύλο της, αλλά έκανε λάθος
Πάνω από 3.000 οι νεκροί στο Ιράν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.