Χίλαρι Κλίντον: Κυκλοφορεί σήμερα το νέο βιβλίο της
«Ελπίζω να είμαι ζωντανή για να δω τις Ηνωμένες Πολιτείες να εκλέγουν μια γυναίκα Πρόεδρο», η τελευταία της φράση
Χίλαρι Κλίντον: Κυκλοφορεί σήμερα το νέο βιβλίο της - Με ποια φράση κλείνει τα απομνημονεύματά της
Στον επίλογο των νέων απομνημονευμάτων της, η Χίλαρι Κλίντον γράφει κάτι που ακούγεται σαν μακρινή ευχή: «Ελπίζω να είμαι ζωντανή για να δω τις Ηνωμένες Πολιτείες να εκλέγουν μια γυναίκα Πρόεδρο».
Φαίνεται ότι το νέο βιβλίο της Χίλαρι Κλίντον πήγε στο τυπογραφείο πριν η Κάμαλα Χάρις εξασφαλίσει το χρίσμα των Δημοκρατικών, για την προεδρία των ΗΠΑ με αποτέλεσμα η ευχή της να φαίνεται σήμερα περισσότερο από ποτέ πιθανή.
«Είμαι πραγματικά αισιόδοξη», δηλώνει σε συνέντευξή της στο ΑP, επαινώντας την αντιπρόεδρο ως υποψήφια και ιδίως την πρόσφατη επίδοσή της στο ντιμπέιτ.
«Νομίζω ότι θα είμαι εδώ για να δω την πρώτη γυναίκα Πρόεδρο!», συμπληρώνει.
Το «Something Lost, Something Gained», το οποίο κυκλοφορεί σήμερα από τις εκδόσεις Simon & Schuster είναι η τρίτη βιογραφία που κυκλοφορεί μετά το «Living History» το 2003 και το «What Happened?» το 2017, που μιλά για την οδυνηρή ήττα της από τον Ντόναλντ Τραμπ.
Το νέο της βιβλίο είναι εμπνευσμένο από το τραγούδι «Both Sides Now» της Τζόνι Μίτσελ(Joni Mitchell) και φιλοδοξεί να μεταφέρει πως βλέπει τον κόσμο σήμερα μέσα από την πολύπλευρη καριέρα της και τις αμέτρητες εμπειρίες ζωής. Ως νομικός, Πρώτη Κυρία, δύο φορές γερουσιαστής, υπουργός Εξωτερικών και φυσικά υποψήφια για την προεδρία και σήμερα καθηγήτρια, παραγωγός στο Μπρόντγουεϊ, γιαγιά και σύζυγος.
Μέσα από τις σελίδες του, αφηγείται με λεπτομέρειες, μια επιχείρηση για τη διάσωση γυναικών στο Αφγανιστάν, όταν οι Ταλιμπάν αναλάμβαναν την εξουσία το 2021, προβληματίζεται στο επόμενο κεφάλαιο για τη μοναδική «αδελφότητα» των πρώην πρώτων κυριών, ενώ σε ένα άλλο σημείο υπερασπίζεται τη Μελάνια Τραμπ για την κριτική που δέχτηκε για την εμφάνισή της στο μνημόσυνο της Ρόζαλιν Κάρτερ: «Ήρθε. Αυτό είναι που είχε σημασία».
Ωστόσο δεν κρύβει την αντιπάθειά της προς τον Ντόναλντ Τραμπ. Είναι σαφές ότι στην κατηγορία «Something Lost» του τίτλου του βιβλίου της, είναι οι εκλογές που εξακολουθούν να πονάνε βαθιά.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη
Οι αρχές πυροβόλησαν και σκότωσαν δύο ζώα
Οι αρχές συνεχίζουν τις διαδικασίες ταυτοποίησης των θυμάτων
Το ίδιο το κτίριο του κοινοβουλίου αποτελεί σύμβολο αυτής της αναχρονιστικής πραγματικότητας.
Η υπόθεση αναδεικνύει τα γκρίζα σημεία που συχνά υπάρχουν στα συμβόλαια ασφάλισης κατοικιδίων
Τι αναφέρει δημοσίευμα των Financial Times
«Σαφή ένδειξη» της κλιματικής αλλαγής, δήλωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία
Δεν προκύπτουν προς το παρόν εις βάρος τους ποινικές ευθύνες, δηλώνουν οι αρχές
Ο Ντενίς Καπούστιν, γνωστός και με το ψευδώνυμο «White Rex», ίδρυσε το 2022 το Ρωσικό Εθελοντικό Σώμα
Παρά το αμερικανικό σχέδιο για τερματισμό του πολέμου, οι μάχες συνεχίζονται επί του πεδίου
Ταυτοποιήθηκαν 113 από τους 119 τραυματίες
Τι αναφέρει το ηχητικό ντοκουμέντο της αστυνομίας
Η Αμερικανίδα σταρ ενημερώθηκε για τους τραυματίες και τη ροή βοήθειας στη Γάζα
Από το 1929 έως το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, φιλοξενούσε μυστικές εγκαταστάσεις έρευνας και παραγωγής δηλητηριωδών αερίων
Πιθανόν να χρειαστούν μέρες πριν ταυτοποιηθούν τα θύματα
Το διάσημο chatbot έγραψε ότι λυπάται για το περιστατικό
Η οικονομία βρίσκεται στο επίκεντρο της οργής
Αυτό το χάσμα εξηγεί και τον τόνο συναγερμού που υιοθετούν ολοένα και περισσότεροι δυτικοί αξιωματούχοι
Το Υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ επιτίθεται δημόσια στον νέο δήμαρχο Νέας Υόρκης, λίγες ώρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, κατηγορώντας τον για αντισημιτισμό
Η αγωγή αφορά καταγγελίες επίσης αντίποινα και άδικη απόλυση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.