Όλα δείχνουν Τζος Σαπίρο ως υποψήφιο αντιπρόεδρο της Κάμαλα Χάρις
O κυβερνήτης της Πενσυλβάνια θεωρείται μετριοπαθής των Δημοκρατικών
Κάμαλα Χάρις: Όλα δείχνουν Τζος Σαπίρο ως υποψήφιο αντιπρόεδρο με αουτσάιντερ τον Μαρκ Κέλι
Η Kάμαλα Χάρις θα ξεκινήσει περιοδεία στις ΗΠΑ με τον νέο υποψήφιο αντιπρόεδρο της την επόμενη εβδομάδα, γεγονός που δείχνει ότι μπορεί να αποκαλύψει την επιλογή της μέχρι τη Δευτέρα με φαβορί να είναι ο Τζος Σαπίρο.
Ο Τζος Σαπίρο κυβέρνητης της Πενσυλβάνια είναι όπως αναφέρθηκε ο πιθανότερος υποψήφιος όπως αναφέρει το CBS και o ιστότοπος Axios. Η απόφαση απαιτείται πριν από το Εθνικό Συνέδριο των Δημοκρατικών, το οποίο αρχίζει στις 19 Αυγούστου στο Σικάγο. Οι προεδρικές εκλογές θα διεξαχθούν τον Νοέμβριο.
Ο Σαπίρο θεωρείται ένας μετριοπαθής Δημοκρατικός που μπορεί να απευθυνθεί σε ανεξάρτητους ψηφοφόρους και να ενισχύσει την υποστήριξη για τη Χάρις σε μια κρίσιμη πολιτεία που οι Δημοκρατικοί κέρδισαν οριακά το 2020.
Πολλοί Ρεπουμπλικάνοι θεωρούν τον Σαπίρο ως μια αξιόλογη επιλογή για αντιπρόεδρο της Χάρις, ανέφερε το NBC News. Επιφανείς συνδικαλιστές της Πενσυλβάνια υποστηρίζουν επίσης τον Σαπίρο, μεταξύ άλλων από το Συμβούλιο Οικοδομικών και Κατασκευαστικών Επαγγελμάτων της Φιλαδέλφειας και το Περιφερειακό Συμβούλιο των Εργατών, μια οργάνωση που εκπροσωπεί περισσότερα από 50 τοπικά συνδικάτα, ανέφερε το CBS News.
Ο Σαπίρο έχει υπερασπιστεί ανοιχτά τα αναπαραγωγικά δικαιώματα, τα δικαιώματα ψήφου και τη νομιμοποίηση της μαριχουάνας. Ως κυβερνήτης, πιστώθηκε την ταχεία επαναλειτουργία του I-95 μετά την κατάρρευση μιας γέφυρας που ανάγκασε την κύρια αρτηρία να κλείσει προσωρινά. Ο Σαπίρο υπέγραψε επίσης νομοσχέδια για την επέκταση της ασφαλιστικής κάλυψης για τον έλεγχο του καρκίνου του μαστού και εξασφάλισε αυξημένη χρηματοδότηση για την παροχή καθολικού δωρεάν πρωινού στους μαθητές των δημόσιων σχολείων της Πενσυλβάνια.
Όσο ήταν γενικός εισαγγελέας, ο Σαπίρο ηγήθηκε έρευνας που αποκάλυψε εκτεταμένη σεξουαλική κακοποίηση στη Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία. Οι ομοσπονδιακοί εισαγγελείς ξεκίνησαν στη συνέχεια τη δική τους έρευνα για το θέμα, κλητεύοντας αρκετές ρωμαιοκαθολικές επισκοπές στην Πενσυλβάνια. Τέλος, ο Σαπίρο έχει δεχθεί επικρίσεις από ορισμένους προοδευτικούς για την υποστήριξή του στο Ισραήλ και τα σχόλιά του σχετικά με τις διαμαρτυρίες πανεπιστημιακών σχολών κατά του πολέμου στη Γάζα.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δραπέτευσε τον Δεκέμβριο για να παραλάβει το Νόμπελ Ειρήνης στη Νορβηγία
Η 33χρονη παρασύρθηκε από SUV και σύρθηκε για περίπου ένα τετράγωνο
Το όχημα έπεσε ανεξέλεγκτα πάνω στα παιδιά
Πάνω από 800 απαγχονισμοί ήταν προγραμματισμένοι για τις επόμενες μέρες
Η προοπτική στρατιωτικής επίθεσης από τις ΗΠΑ μοιάζει πλέον πιο μακρινή
O βραβευμένος σκηνοθέτης για τις φονικές διαδηλώσεις στο Ιράν
Χαροπαλεύει ο οδηγός του λεωφορείου ο οποίος απεγκλωβίστηκε τελευταίος από τα σωστικά συνεργεία
«Ξεκινάει μια πραγματική μετάβαση προς τη δημοκρατία», δήλωσε η ηγέτιδα της αντιπολίτευσης
Με αφορμή το Starlink Wi-Fi στα αεροπλάνα
«Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι μαζί τους», έγραψε η τραγουδίστρια
Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα ήρθε το 2022
Η δράση τους περιλαμβάνει «πράξεις αμιγούς και άσκοπης βίας που στόχευαν ανθρώπους, οι οποίοι δεν μπορούσαν να αντισταθούν»
Mία ημέρα μετά την κίνηση της
Για τη μια εκ των δυο παραδέχεται εν μέρει την ενοχή του
Νέες λεπτομέρειες τρεις μήνες μετά το θεαματικό χτύπημα
Χιλιάδες χρήστες ανέφεραν προβλήματα στη λειτουργία του
Αφόρητη πίεση από την Ουάσιγκτον προς την Κοπεγχάγη
Η μεγάλη διαφορά σύμφωνα με τον αναλυτή Ρέι Τακέι
Τι κατήγγειλε πριν από την τραγωδία η σερβιτόρα που σκοτώθηκε στην πυρκαγιά
«Το καθεστώς επιτίθεται σαν πληγωμένο ζώο», λέει ο γιος του τελευταίου σάχη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.