- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Πριγκίπισσα Άννα: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ύστερα από ατύχημα
Όσα έχουν γίνει γνωστά για την κατάσταση της αδελφής του βασιλιά Κάρολου
Έφτασε στο νοσοκομείο με διάσειση η πριγκίπισσα Άννα - Οι πρώτες πληροφορίες για το ατύχημά της
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο οδηγήθηκε η πριγκίπισσα Άννα της Αγγλίας καθώς τραυματίστηκε και υπέστη διάσειση, μετά από ατύχημα στο κτήμα της στο Gloucestershire, σύμφωνα και με ανακοίνωση που εκδόθηκε πριν από λίγο από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.
«Η πριγκίπισσα Άννα, 73 ετών, αναμένεται να αναρρώσει πλήρως και γρήγορα μετά από περιστατικό στο κτήμα της στο Gatcombe Park», αναφέρεται στην ανακοίνωση, η οποία συνεχίζει ως εξής: «Παραμένει στο νοσοκομείο Σάουθμιντ του Μπρίστολ, "ως προληπτικό μέτρο για παρακολούθηση. Ο Βασιλιάς έχει ενημερωθεί στενά και ενώνει τη φωνή του με όλη τη βασιλική οικογένεια στέλνοντας την αγάπη του και τις ευχές του στην Πριγκίπισσα για ταχεία ανάρρωση».
Αν και η αιτία του τραυματισμού που έστειλε την πριγκίπισσα Άννα στο νοσοκομείο δεν έχει επιβεβαιωθεί, ωστόσο ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ατύχημα με το άλογο.
Η πριγκίπισσα Άννα αναμενόταν να ξεκινήσει την περιοδεία της στον Καναδά στο τέλος αυτής της εβδομάδας.
Τα καναδικά μέσα ενημέρωσης είχαν αναφέρει ότι επρόκειτο να συμμετάσχει σε τελετή σε πολεμικό μνημείο στο Νιουφάουντλαντ.
Κατά τη διάρκεια των πρόσφατων εορτασμών για την Απόβαση της Νορμανδίας η πριγκίπισσα Άννα συναντήθηκε με βετεράνους και τις οικογένειές τους στο πολεμικό νεκροταφείο του Μπαγιό στη Γαλλία.
Η πριγκίπισσα Άννα είναι γνωστή ως μία από τις πιο σκληρά εργαζόμενες της βασιλικής οικογένειας, με εξαιρετικά γεμάτο πρόγραμμα και καθημερινές υποχρεώσεις.
Με στοιχεία από το ΒΒC.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η έγκαιρη προσέλευση δεν αποδείχθηκε αρετή αλλά παράπτωμα
Αυτός ο σεισμός συμβαίνει μία φορά κάθε εκατό χρόνια
Ο πράκτορας διέπραξε «τα πιο σοβαρά εγκλήματα που μπορεί να φανταστεί κανείς»
Σκληρές επικρίσεις του Αμερικανού προέδρου - Καλεί τον Ζελένσκι να παραχωρήσει εδάφη στη Ρωσία
Πώς θα επαληθεύουν την ηλικία των χρηστών και τα «παραθυράκια»
Από που διέρρευσε η φωτογραφία
Οι πραγματικές απειλές βρίσκονται εκτός ευρωπαϊκού χώρου
Η Unicef προειδοποιεί ότι ο αριθμός των νοσηλειών παραμένει σοκαριστικά υψηλός μετά τη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός
Μια παράδοση όπου κανείς δεν εξηγεί τι έγινε, γιατί έγινε, και ποια ήταν η ευθύνη του
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος των ΗΠΑ προσβάλει μέλη του Τύπου
Στην εξοχική κατοικία του ποντίφικα, ο Ουκρανός πρόεδρος
Η Unesco αναγνωρίζει την ιταλική κουζίνα ως «άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας»
Χρηματοδότηση της Ουκρανίας και Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο στην ατζέντα
«Το νιώθω σαν φίλο» υποστηρίζουν
Απόφαση σταθμός Ομοσπονδιακού Δικαστηρίου
Για «υβριδική επίθεση» κάνει λόγο η φον ντερ Λάιεν
«Οι γιατροί δεν μας λένε αν θα τα καταφέρει» λέει ο αδελφός της
Αναμένονται ισχυροί μετασεισμοί τις επόμενες μέρες
Τι απαντά η πλευρά Μπλερ στο δημοσίευμα
«Δεν θέλουμε η Ευρώπη να αλλάξει», τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.