Κοσμος

Κέιτ Μίντλετον: Η κίνησή της που θα βάλει τέλος στα εφιαλτικά σενάρια

Η Κέιτ Μίντλετον θα προχωρήσει σε μία ενέργεια που στόχο έχει να βάλει φρένο στα επιθετικά για την υγεία της δημοσιεύματα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Πού αναμένεται να δούμε την Κέιτ Μίντλετον το επόμενο διάστημα και παρά το ότι δεν θα προχωρήσει σε δημόσιες εμφανίσεις καθ' όλη τη διάρκεια του 2024 

Η αλήθεια είναι πως το «κενό ημερολόγιο» της Κέιτ Μίντλετον και το γεγονός ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν θα προχωρήσει σε καμία δημόσια εμφάνιση καθ’ όλη τη διάρκεια του 2024 πυροδότησε μία σειρά από δημοσιεύματα που προχωρούν σε εικασίες. Οι περισσότερες από αυτές αφορούν το κατά πόσο οι χημειοθεραπείες έχουν επηρεάσει την εικόνα και την ποιότητα ζωής της Μίντλετον, κάτι που δεν αρέσει καθόλου στο παλάτι. Άλλωστε, στόχος είναι η πριγκίπισσα να συνεχίσει απερίσπαστη τις χημειοθεραπείες της και τόσο η ίδια όσο και τα παιδιά της να έχουν ηρεμία στους μήνες που θα ακολουθήσουν.

Γι’ αυτούς τους λογους οι σκέψεις που υπάρχουν τώρα είναι το επόμενο διάστημα η Μίντλετον να προχωρήσει σε άλλο ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα που θα ενημερώσει τους Βρετανούς για την πορεία των θεραπειών της, θα κατευνάσει τις ανησυχίες τους για την υγεία της και κυρίως θα βάλει έστω και ένα πρόσκαιρο τέλος στις εφιαλτικές εικασίες των tabloids που ακριβώς λόγω του κενού ενημέρωσης συμπεραίνουν πώς θα μπορούσε να είναι αυτό το διάστημα η Κέιτ.

Τα δύο βιντεοσκοπημένα μηνύματα της Μίντλετον και πότε αναμένονται

Μιλώντας στο Daily Beast, μια πηγή αποκάλυψε ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα μπορούσε να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για το υπόλοιπο της χρονιάς, ωστόσο, το πιο πιθανό θα είναι να υπάρξουν ένα ή δύο βιντεοσκοπημένα μηνύματα μέσω των οποίων θα απευθύνεται στο κοινό.

«Πολλοί άνθρωποι που εμπλέκονται στον προγραμματισμό πρέπει να γνωρίζουν τι κάνουν όλοι οι βασικοί συντελεστές πολύ νωρίτερα. Μου είπαν ότι το ημερολόγιο της Κέιτ για φέτος είναι άδειο. Δεν έχει προγραμματιστεί τίποτα. Μπορεί να μην εμφανιστεί δημοσίως για το υπόλοιπο της χρονιάς. Δεν θα απέκλεια άλλο ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα που θα ενημερώνει τη χώρα για την υγεία της. Αυτό αποδείχθηκε πολύ αποτελεσματικός τρόπος για να κρατήσει μακριά τους λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας», εξήγησε στο μέσο η ίδια πηγή.

Την ίδια στιγμή, φίλος πολύ κοντά στο ζευγάρι Κέιτ και Ουίλιαμ αποκάλυψε ότι τις επόμενες ημέρες και όσο πλησιάζει και επισήμως το καλοκαίρι, στα σχέδια της οικογένειας είναι μία απόδραση στο Σάντριγχαμ, η οποία στόχο έχει να φέρει κοντά τα παιδιά με τους γονείς τους και να ξεκουράσει την ταλαιπωρημένη από την ασθένεια μητέρα.