- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Η βασίλισσα Καμίλα δεσμεύθηκε ότι δεν θα αγοράσει ξανά γούνα
Μετά από αίτημα του μη κερδοσκοπικού οργανισμού PETA
Η βασίλισσα Καμίλα δεσμεύθηκε ότι δεν θα αγοράσει ξανά γούνα - Μετά από αίτημα του μη κερδοσκοπικού οργανισμού PETA
Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ επιβεβαίωσαν ότι το αίτημα του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Άνθρωποι για την ηθική μεταχείριση των ζώων (PETA) έγινε αποδεκτό και η βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου, Καμίλα, δεσμεύτηκε να μην προμηθεύεται γούνες για τη γκαρνταρόμπα της.
Γιατί η βασίλισσα Καμίλα δεσμεύτηκε να μην αγοράσει ξανά γούνα
Είναι η πρώτη θέση της βασίλισσας Καμίλα ενάντια στη βιομηχανία γούνας, ωστόσο η επιβεβαίωση δεν αναφέρει ότι δεν θα φορέσει γούνινα ενδύματα από τα υπάρχοντα στις βασιλικές ντουλάπες.
Απαντώντας στην απόφαση της βασίλισσας του Ηνωμένου Βασιλείου, η ιδρύτρια του μη κερδοσκοπικού οργανισμού, Ίνγκριντ Νιούκιρκ δήλωσε: «O PETA κάνει πρόποση στη βασίλισσα Καμίλα με ένα ποτήρι από το καλύτερο κλαρέ επειδή είναι αληθινή βασίλισσα που συμπαρατάσσεται με το 95% των Βρετανών που αρνούνται επίσης να φορούν γούνα ζώων, όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις. Είναι σωστό για τη μοναρχία να αντικατοπτρίζει τις βρετανικές αξίες αναγνωρίζοντας ότι η γούνα δεν έχει θέση στην κοινωνία μας – και καθιστά τη χρήση από το υπουργείο Άμυνας πραγματικής γούνας αρκούδας για τα καπέλα της βασιλικής φρουράς ακόμα πιο παράλογη και εκτός πραγματικότητας».
We’re toasting Queen Camilla for being a true queen by standing with the 95% of British people who also refuse to wear animal fur 🥂🦊 pic.twitter.com/lNDoxr8hH1
— PETA (@peta) May 15, 2024
Η Καμίλα στα «χνάρια» της βασίλισσας Ελισάβετ
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η σύζυγος του βασιλιά Κάρολου του Ηνωμένου Βασιλείου ακολουθεί τα βήματα της εκλιπούσης βασίλισσας Ελισάβετ Β’ , η οποία το 2019 αποφάσισε να μην φοράει ρούχα και αξεσουάρ από αληθινή γούνα.
Ο PETA αναφέρει ότι για την παραγωγή γούνινων ενδυμάτων και αξεσουάρ τα ζώα φυλακίζονται σε κλουβιά ή πιάνονται με μεταλλικές παγίδες, υποβάλλονται σε ηλεκτροσόκ ή σε άλλη επίπονη διαδικασία θανάτωσης και αφαιρείται το δέρμα τους.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συναγερμός στις ιρλανδικές αρχές
Σε δύσκολη θέση ο πρωθυπουργός της χώρας
Τα έγγραφα δείχνουν ότι η Χαμάς επιδίωξε να εκμεταλλευτεί το έργο των ΜΚΟ για στρατιωτικούς σκοπούς
«Πρόκειται για τεράστιο λάθος», δήλωσε ο συνιδρυτής της Microsoft
«Don't look back in anger», προέτρεψε o Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ
Kαρπός σχέσης του με τη Σβετλάνα Κριβονογκίχ, πρώην καθαρίστρια
Με αφορμή μια δήλωση του αρμόδιου υπουργού
Mεγάλη έρευνα που αφορά συνολικά 13 ονομαστά brands
Συνάντηση του ρώσου προέδρου με τον ινδό πρωθυπουργό, Ναρέντρα Μόντι
1,8 εκατομμύρια άνθρωποι λαμβάνουν τη βασική εισοδηματική στήριξη
Οι Dauvergne εκτρέφουν περίπου 350.000 σαλιγκάρια τον χρόνο
Η επίθεση οδήγησε τελικά στον θάνατο της Ντον Στέρτζες, μητέρας τριών παιδιών
Η γραπτή δήλωσή της μετά τις κατηγορίες για διαφθορά και απάτη
Τα ίχνη του άνδρα χάθηκαν πριν από δύο εβδομάδες
Τι αναφέρει στο ντοκιμαντέρ του Netflix, Sean Combs: The Reckoning
«Πλήρη διαφάνεια» δηλώνει η υπεράσπιση εν μέσω έρευνας της ΕΕ
Η χώρα έχει σήμερα υπό τον έλεγχό της σχεδόν το 20% της ουκρανική επικράτειας
Το προφίλ του νέου επικεφαλής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.