Κοσμος

Στο Γαλάτσι, στο Christmas Theater, η ομιλία του Αλβανού πρωθυπουργού

Mετά από ένα μίνι «θρίλερ»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Εντι Ράμα: Στο Γαλάτσι, στο Christmas Theater, η ομιλία του Αλβανού πρωθυπουργού

Στο κλειστό γήπεδο του Γαλατσίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί, τελικά, η ομιλία του Αλβανού πρωθυπουργού, Έντι Ράμα.

Το αρχικό αίτημα που είχε καταθέσει η αλβανική πλευρά, το οποίο είχε αρχικά απορριφθεί φαίνεται να επικυρώθηκε και να λύθηκε τελικά το ζήτημα με το μέρος στο οποίο ο Έντι Ράμα θα απευθυνθεί σε Αλβανούς οι οποίοι διαβιούν στην Ελλάδα και θα θελήσουν να τον δώσουν το «παρών».

Η άδεια για τη συγκέντρωση δόθηκε, από την Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου η οποία διαχειρίζεται το εν λόγω ακίνητο, με τη συμφωνία να κλείνει από ιδιώτη που χειρίζεται τις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις.

Είχε προηγηθεί ένα θρίλερ καθώς μέχρι και σήμερα δεν βρισκόταν χώρος για να γίνει η προεκλογική συγκέντρωση του Έντι Ράμα καθώς το 2025 θα γίνουν βουλευτικές εκλογές στην χώρα του.

Η επίσκεψη Έντι Ράμα στην Ελλάδα, η οποία χαρακτηρίζεται ιδιωτική, έγινε επίσημα γνωστή στην ελληνική κυβέρνηση στις 7 Μαΐου και ήδη για την κίνηση αυτή έχει πάρει θέση ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος είπε: «Είναι δικαίωμά του, μια επιλογή που μάλλον περιττή μου φαίνεται, γι’ αυτό και είπα ότι είναι μια αχρείαστη επιλογή. Εχουμε ζητήματα με τις ελληνοαλβανικές σχέσεις».