Κοσμος

Νεκρό 4χρονο παιδί από ασιτία στο Μιζούρι - Ήταν σκελετωμένο και χτυπημένο

Κατηγορούμενοι για τον θάνατό του η μητέρα και ο φίλος της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η μητέρα που κατηγορείται για τον θάνατο του 4χρονου παιδιού της στο Μιζούρι
Μιζούρι: Νεκρό παιδί από ασιτία - Ήταν χτυπημένο © Youtube / KFVS12

Μιζούρι: Νεκρό παιδί από ασιτία - Ήταν χτυπημένο - Κατηγορούμενοι για τον θάνατό του η μητέρα και ο φίλος της

Σκελετωμένος και αποστεωμένος βρέθηκε 4χρονος στο Μιζούρι των ΗΠΑ. Η αστυνομία συνέλαβε τη μητέρα και τον φίλο της, οι οποίοι και ανακρίθηκαν για «ύποπτες συνθήκες ενός ανυπότακτου ανηλίκου», για τις οποίες ενημέρωσε το νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε νεκρό το αγόρι. 

Μιζούρι: Νεκρό παιδί από ασιτία - Ήταν χτυπημένο

Οι αρχές συνέλαβαν τη μητέρα, Rylee Fararro, ενώ εντόπισαν επίσης τον φίλο της μητέρας, Hayden Rosener και τον προσήγαγαν για ανάκριση. Σύμφωνα με το KSDK-TV, ο Rosener και η Fararro είχαν από κοινού την επιμέλεια του παιδιού. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Rosener φέρεται να πήγε αναίσθητο το παιδί στη Fararro και εκείνη το μετέφερε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Η Fararro φέρεται να είπε στους αξιωματούχους ότι εργάζεται περίπου 60 ώρες την εβδομάδα και ο φίλος της ήταν αυτός που πρόσεχε το παιδί. Η ίδια είπε επίσης ότι άρχισε να βλέπει ύποπτα σημάδια και μώλωπες στον γιο της όταν ο φίλος της ξεκίνησε να τον φροντίζει. Η μητέρα φέρεται να έδειξε στους αστυνομικούς φωτογραφίες με μώλωπες και σημάδια στο σώμα του αγοριού, αφού όπως είπε υποπτευόταν ότι ο Rosener κακοποιούσε το θύμα, ωστόσο δεν το είχε αναφέρει ποτέ στις αστυνομικές αρχές.

Τι υποστηρίζει η μητέρα και ο φίλος της που κατηγορούνται για τον θάνατό του

Όταν οι αστυνομικοί τη ρώτησαν για τον εμφανή υποσιτισμό του αγοριού, εκείνη φέρεται να είπε ότι παρατήρησε ότι ο γιος της αδυνατίζει, αλλά ο φίλος της πίστευε ότι αυτό ήταν φυσιολογικό. Η μητέρα είπε στους αστυνομικούς ότι το θύμα είχε συχνά εκρήξεις θυμού, ενώ σημείωσε ότι το αγόρι αντιμετώπιζε στομαχόπονο και προβλήματα αφόδευσης. Από την πλευρά του ο φίλος της μητέρα υποστήριξε ότι ο 4χρονος είχε ένα ξέσπασμα θυμού στις 26 Μαρτίου και χτύπησε το κεφάλι του στην άκρη της τουαλέτας, με αποτέλεσμα να ανοίξουν ξανά τα προηγούμενα τραύματα στο αυτί και τη μύτη του.

Όπως αποδείχθηκε, τόσο η μητέρα όσο και ο φίλος της ήταν εξαρτημένοι από οπιοειδή και έκαναν συχνά χρήση ναρκωτικών στο διαμέρισμα όπου ζούσε το 4χρονο αγόρι. Και οι δύο αντιμετωπίζουν κατηγορίες για κακοποίηση και παραμέληση παιδιού με αποτέλεσμα τον θάνατο. Αρκετούς μήνες πριν από τον θάνατο του αγοριού, τον Νοέμβριο του 2023, το Τμήμα Παιδιών του Τμήματος Κοινωνικών Υπηρεσιών του Μιζούρι πήγε στο σπίτι των υπόπτων και ένας υπάλληλος συνέστησε να μην αφήσουν το αγόρι μόνο του με τον Rosener λόγω της χρήσης ναρκωτικών και της απρόβλεπτης συμπεριφοράς του.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ