- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Άγριο έγκλημα στην Τουρκία: Δάσκαλος σκότωσε τη σύζυγό του και την κόρη του
Το παιδί μπήκε μπροστά για να προστατεύσει τη μητέρα του
Τουρκία: Δάσκαλος σκότωσε τη σύζυγό του και την κόρη του - Το παιδί προσπάθησε να προστατεύσει τη μητέρα του
Άγριο έγκλημα συγκλονίζει την Τουρκία. Ο Zülküf Böçkün, ένας 23χρονος δάσκαλος γεωγραφίας σκότωσε τη σύζυγό του, τη μαία - νοσοκόμα Kadriye Böçkün, με την οποία διαπληκτίστηκε λόγω ζήλιας, και την κόρη του Asude Helen Böçkün, η οποία προσπάθησε να τον αποτρέψει. Και οι δύο δέχθηκαν χτυπήματα με μαχαίρι. Ο δράστης διέφυγε μετά το περιστατικό, αλλά συνελήφθη από την αστυνομία.
Τουρκία: Δάσκαλος σκότωσε τη σύζυγο και την κόρη του
Σύμφωνα με το milliyet.com.tr, η άγρια δολοφονία σημειώθηκε γύρω στις 00:20 στον 5ο όροφο του Sancak Sitesi, στην περιοχή Yunusemre, του Ερζερούμ. Αφού ο πατέρας και οι αδελφές του 23χρονου, πήγαν στα δωμάτιά τους για να κοιμηθούν, ο Zülküf Böçkün άρχισε να μαλώνει με τη σύζυγό του Kadriye Böçkün, την οποία, όπως είπε, υποπτευόταν ότι τον απατούσε.
Η Asude Helen Böçkün, το τρίτο από τα τέσσερα παιδιά του ζευγαριού, άκουσε τους γονείς της να τσακώνονται και να φωνάζουν και προσπάθησε να τους μιλήσει για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Κατά τη διάρκεια της έντασης, ο Zülküf Böçkün επιτέθηκε στη γυναίκα και την κόρη του με το μαχαίρι ψωμιού που πήρε από την κουζίνα. Μετά τις κραυγές της μητέρας και της κόρης για βοήθεια, οι αδελφές του Zülküf Böçkün, που ήταν καλεσμένες στο σπίτι, έτρεξαν στο δωμάτιο.
Τουρκία: Σκότωσε μάνα και κόρη με μαχαίρι και τράπηκε στη φυγή
Οι αδελφές του επενέβησαν και πήραν το μαχαίρι από το χέρι του Zülküf Böçkün, αν και με δυσκολία. Ο θυμωμένος σύζυγος έτρεξε πίσω στην κουζίνα και συνέχισε να χτυπά τη γυναίκα και την κόρη του με άλλο μαχαίρι. Ενώ η μητέρα και κόρη κατέρρευσαν αιμόφυρτες, ο Zülküf Böçkün τράπηκε σε φυγή. Έπειτα από ειδοποίηση των γειτόνων, αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο. Κατά τον έλεγχο από το ιατρικό προσωπικό, διαπιστώθηκε ότι η μητέρα Kadriye Böçkün πέθανε με 16 τραύματα από μαχαίρι και η κόρη της Asude Helen Böçkün πέθανε με 12 τραύματα από μαχαίρι.
Οι αρχές συνέλαβαν τον Zülküf Böçkün στην είσοδο της συνοικίας Çat 4. Ο Böçkün υποβλήθηκε σε ιατρικό έλεγχο στο νοσοκομείο της πόλης του Ερζερούμ και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όπως αναφέρει η Yeni Safak. Τα πτώματα της μητέρας Kadriye Böçkün και της κόρης της Asude Helen Böçkün μεταφέρθηκαν στο νεκροτομείο του Ινστιτούτου Ιατροδικαστικής του Ερζερούμ για νεκροψία-νεκροτομή.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το πλοίο φαίνεται πως ήταν κωπήλατο
Η υπόθεση αφορούσε τη Σάντι Πέγκι, νοσηλεύτρια στη Σκωτία
Η εταιρία του γαμπρού του Ντόναλντ Τραμπ συμμετέχει στην προσφορά 108 δισ. δολαρίων
Θα συναντηθούν με στόχο να συζητήσουν την επόμενη φάση του σχεδίου για τη Γάζα
Για τα κινηματογραφικά και streaming assets του
Η απόφαση ελήφθη έπειτα από παράπονα
Πιέζουν οι ΗΠΑ, κρίσιμη συνάντηση με Ευρωπαίους ηγέτες στο Λονδίνο
Με ύψος 1,73 μέτρα και βάρος 75 κιλά, το T800 προσφέρει έως και πέντε ώρες αυτονομίας
Σχεδόν 2.000 άνθρωποι έχουν πεθάνει λόγω της ασθένειας από τον Ιανουάριο
Τα επόμενα βήματα για κατάπαυση του πυρός εν μέσω πιέσεων από την Ουάσινγκτον
Ο νεαρός έβαλε τέλος στη ζωή του το 2012
Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για ζημιές ή τραυματίες
«Δεν μπορούμε να αποδεχθούμε κάτι τέτοιο», δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τι αναφέρουν αξιωματούχοι της τρομοκρατικής οργάνωσης
Η μετάβαση παραμένει εύθραυστη, προειδοποιεί ο ΟΗΕ
Στα social media εμφανίστηκαν ειρωνικές μετονομασίες όπως «Cloud Supremacy» και «Cloud Nationalism»
Το νεογέννητο είναι υγιέστατο, ενώ παρακολουθείται αδιάλειπτα
«Το Netflix έχει ήδη αποκτήσει πολύ μεγάλο μερίδιο αγοράς», τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.