Κοσμος

Ο Ντόναλντ Τραμπ ψάχνει χρηματοδότες και συναντήθηκε με τον Έλον Μασκ

Άγνωστο αν θα υπάρξει συνεργασία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Ντόναλντ Τραμπ ψάχνει χρηματοδότες και συναντήθηκε με τον Έλον Μασκ
Ο Ντόναλντ Τραμπ ψάχνει χρηματοδότες και συναντήθηκε με τον Έλον Μασκ © EPA

Ντόναλντ Τραμπ: Συναντήθηκε με τον Έλον Μασκ - Άγνωστο αν θα υπάρξει συνεργασία

Ο Ντόναλντ Τραμπ συναντήθηκε με τον δισεκατομμυριούχο Έλον Μασκ στη Φλόριντα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, καθώς ο πρώην Ρεπουμπλικανός πρόεδρος επιδιώκει μια σημαντική εισροή μετρητών για την εκστρατεία επανεκλογής του, ανέφεραν οι New York Times.

Σύμφωνα με τους Times, ο Τραμπ συναντήθηκε την Κυριακή με τον Μασκ - έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο - και έναν αριθμό πλούσιων δωρητών των Ρεπουμπλικανών και ελπίζει να έχει σύντομα μια κατ' ιδίαν συζήτηση με τον Μασκ.

Ο Τραμπ, του οποίου η προσωπική περιουσία δέχθηκε πρόσφατα πλήγματα από αποφάσεις εναντίον του σε μια υπόθεση αστικής απάτης στη Νέα Υόρκη και μια ξεχωριστή δίκη για δυσφήμιση, στοχεύει να συγκεντρώσει επιπλέον μεγάλους χορηγούς για την εκστρατεία του για την προεδρία, ανέφεραν οι Times.

Έλον Μασκ: Άγνωστο αν θα στηρίξει τον Ντόναλντ Τραμπ

Ο Μασκ δεν έχει δηλώσει αν σκοπεύει να στηρίξει οικονομικά τον Τραμπ, αλλά ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας με καταγωγή από τη Νότια Αφρική έχει υποδείξει σε αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι είναι αντίθετος στο να κερδίσει ο εν ενεργεία Τζο Μπάιντεν - ο οποίος νίκησε τον Τραμπ το 2020 - μια δεύτερη θητεία τον Νοέμβριο.

Ο Μασκ επιδιώκει εδώ και καιρό να παρουσιάζεται ως πολιτικά ανεξάρτητος, αλλά έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι ψήφισε τον Μπάιντεν το 2020. Έκτοτε, ωστόσο, έχει επικρίνει τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ