Κοσμος

Σοκ στο Μπάκιγχαμ με τον θάνατο του Τόμας Κίνγκστον - Είχε τραύμα στο κεφάλι

Βρέθηκε όπλο κοντά του - Υποψίες αυτοκτονίας

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θρίλερ στο Μπάκιγχαμ με τον θάνατο του Τόμας Κίνγκστον - Είχε τραύμα από πυροβολισμό στο κεφάλι
© Youtube / royalchannel

Θρίλερ στο Μπάκιγχαμ με τον θάνατο του Τόμας Κίνγκστον - Είχε τραύμα από πυροβολισμό στο κεφάλι

Ο 45χρονος Τόμας Κίνγκστον, βρέθηκε νεκρός στην εξοχική έπαυλη της οικογένειάς του το απόγευμα της Κυριακής και η νεκροτομή αποκάλυψε ως αιτία θανάτου έναν πυροβολισμό στο κεφάλι, όπως ανακοινώθηκε σήμερα Παρασκευή από το ιατροδικαστήριο του Gloucestershire. Σύμφωνα με την αστυνομία βρέθηκε ένα όπλο δίπλα στο πτώμα.

Heartbreaking Cause of Thomas Kingston’s Death Revealed

Σοκ για την βασιλική οικογένεια ο θάνατος του Τόμας Κίνγκστον

Ο πατέρας του τον βρήκε αφότου εισέβαλε με το ζόρι σε ένα κλειδωμένο δωμάτιο, σύμφωνα με την ενημέρωση της ανώτερης ιατροδικαστού Κέιτι Σκέρετ. Η αστυνομία και ασθενοφόρο έσπευσαν στο σημείο μετά από κλήση ενός μέλους της οικογένειας. Η αστυνομία είπε ότι ο θάνατος του Κίνγκστον δεν ήταν ύποπτος. Η οικογένεια αρχικά δεν είχε δώσει λεπτομέρειες για τον ξαφνικό θάνατο του 45χρονου άνδρα, ζητώντας να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά της.

Η χήρα του Γκαμπριέλα απέτισε φόρο τιμής στον σύζυγό της σε κοινή δήλωση με την οικογένειά του, περιγράφοντάς τον ως «εξαιρετικό άνθρωπο που φώτισε τις ζωές όλων όσοι τον γνώριζαν» και χαρακτήρισε τον θάνατό του «μεγάλο σοκ για όλη την οικογένεια».

Τα συλλυπητήριά τους εξέφρασαν ο βασιλιάς Κάρολος με την Καμίλα. Ο πρίγκιπας Μάικλ ήταν πρώτος εξάδελφος της βασίλισσας Ελισάβετ άρα η Γκαμπριέλα δεύτερη εξαδέλφη του βασιλιά.

Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης επισήμαναν ότι ο πρίγκιπας Μάικλ με τη σύζυγό του είχαν παραστεί στο μνημόσυνο για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο που έγινε το πρωί της Τρίτης. Ο θάνατος του Κίνγκστον ανακοινώθηκε μερικές ώρες αργότερα, περίπου 48 ώρες από τη στιγμή που έφυγε από τη ζωή. Για την ώρα δεν υπάρχει ανακοίνωση για το πότε θα γίνει η κηδεία του Κίνγκστον.

Ο θάνατος του Κίνγκστον ήρθε λιγότερο από πέντε χρόνια μετά τον βασιλικό γάμο του με τη λαίδη Γκαμπριέλα, την 42χρονη κόρη του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας Μιχαήλ του Κεντ. Οι δυο τους ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Windsor στις 18 Μαΐου 2019, σχεδόν ένα χρόνο ακριβώς μετά τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.                                                                                                       

Ο Κίνγκστον έβγαινε στο παρελθόν με τη μικρότερη αδελφή της Κέιτ Μίντλετον. Παρόλο που το ζευγάρι τερμάτισε τη σχέση του γύρω στο 2011, η Πίπα (που τώρα είναι παντρεμένη με τον Τζέιμς Μάθιους) και ο Κίνγκστον παρέμειναν φίλοι όλα αυτά τα χρόνια.

Ποιος ήταν ο Τόμας Κίνγκστον

Είχε γεννηθεί στην αγγλική επαρχία, γιος ενός επιτυχημένου δικηγόρου. Ο ίδιος αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ με πτυχίο στην οικονομική ιστορία.

Στο παρελθόν είχε περάσει από τη Μονάδα Διπλωματικών Αποστολών του Υπουργείου Εξωτερικών με την οποία βρέθηκε στη Βαγδάτη, όπου εργαζόταν για την απελευθέρωση ομήρων. Σε πολλές περιπτώσεις κινδύνευσε η ζωή του, μία φορά μάλιστα γλίτωσε την τελευταία στιγμή από επίθεση αυτοκτονίας με 22 νεκρούς.

Στην καριέρα του μετά το 2006 ο Κίνγκστον είχε επικεντρωθεί στα χρηματοοικονομικά. Η τελευταία του θέση ήταν αυτή του διευθυντή στην Devonport Capital, η οποία ειδικεύεται στην παροχή χρηματοδότησης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ