Κοσμος

«Απόρρητη πληροφορία» λέει ο Μπάιντεν το ενδεχόμενο να τον στηρίξει η Τέιλορ Σουίφτ στις εκλογές

Είναι η τραγουδίστρια το κρυφό όπλο του προέδρου;

62224-137655.jpg
Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τζο Μπάιντεν
Τζο Μπάιντεν: Όπλο του για τις εκλογές η Τέιλορ Σουίφτ; © Instagram / Potus

Τζο Μπάιντεν: Είναι η Τέιλορ Σουίφτ όπλο του για τις προεδρικές εκλογές; - Η απάντησή του

Ο Τζο Μπάιντεν βρέθηκε στο πλατό του «Late Night with Seth Meyers» και - φυσικά - ρωτήθηκε για το αν η υποψηφιότητά του για μία νέα θητεία στην προεδρία των ΗΠΑ θα φέρει την υποστήριξη της Τέιλορ Σουίφτ. «Πρόκειται για μία απόρρητη πληροφορία», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος, δίνοντας νέα τροφή στα δημοσιεύματα που παρουσιάζουν την τραγουδίστρια ως το «κρυφό όπλο» του Μπάιντεν για τις επικείμενες προεδρικές εκλογές. 

Μπάιντεν: Όπλο του για τις εκλογές η Τέιλορ Σουίφτ;

«Μπορείτε να επιβεβαιώσετε ή να διαψεύσετε ότι υφίσταται μια ενεργή συνωμοσία μεταξύ υμών και της κυρίας Σουίφτ»; ρώτησε ο Μάγιερς, ο παρουσιαστής της εκπομπής, με τον Μπάιντεν να απαντά: «Πού την βρήκατε αυτήν την πληροφορία. Είναι άκρως απόρρητη», είπε ο Μπάιντεν και ξέσπασε σε γέλια. 

Τζο Μπάιντεν: Με καρφιά στον Τραμπ η απάντηση στα ερωτήματα για τη διανοητική του κατάσταση

Ο Τζο Μπάιντεν δεν αρνήθηκε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα που τον θέλουν, λόγω ηλικίας, να αντιμετωπίζει προβλήματα με τη μνήμη του, με πολλούς να αναρωτιούνται για το αν μπορεί πλέον να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του, αλλά και της απαιτήσεις μιας δεύτερης θητείας. Στην απάντησή του, ο Τζο Μπάιντεν, δεν δίστασε να πετάξει τα καρφιά του στον Ντόναλντ Τραμπ. «Πρέπει να δείτε τον άλλο τύπο, που είναι σχεδόν συνομήλικός μου, αλλά δεν μπορεί να θυμηθεί το όνομα της γυναίκας του», είπε ο Μπάιντεν αναφερόμενος στην εμφάνιση του Τραμπ στο συνέδριο των συντηρητικών Αμερικανών (CPAC) την περασμένη εβδομάδα, όταν ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έπλεξε το εγκώμιο της γυναίκας του και αναφέρθηκε στη Μερσέντες – την πρώην συνεργάτιδά του, Μερσέντες Σλαπ, που ήταν παρούσα στο ακροατήριο. Κάποια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως και ο Σεθ Μάγιερς άφησαν να εννοηθεί ότι ο Τραμπ μπέρδεψε το όνομα της συζύγου του, Μελάνια.

Ο Μπάιντεν πρόσθεσε ότι αυτό που πραγματικά μετρά είναι «πόσο παλιές είναι οι ιδέες σου».

Όπως θα δείτε, μετά την εμφάνισή του στην εκπομπή, ο Τζο Μπάιντεν απόλαυσε μαζί με τον παρουσιαστή ένα παγωτό χωνάκι στον ουρανοξύστη της Νέας Υόρκης, όπου έγιναν τα γυρίσματα της εκπομπής.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ