Κοσμος

Ο Έλον Μασκ ξεχρέωσε παραγγελία της Tesla σε φούρνο που ακυρώθηκε τελευταία στιγμή

Τι συνέβη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Έλον Μασκ
Ο Έλον Μασκ © EPA

Έλον Μασκ: Ξεπλήρωσε παραγγελία της Tesla σε φούρνο - Τι συνέβη

Ένας φούρνος στην Καλιφόρνια που ισχυρίστηκε ότι η Tesla δεν πλήρωσε μια παραγγελία αξίας χιλιάδων δολαρίων δήλωσε ότι ο ανεξόφλητος λογαριασμός διευθετήθηκε, αφού ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ υποσχέθηκε να «διορθώσει τα πράγματα» μετά την κάλυψη του περιστατικού από τον Τύπο.

Η εταιρεία Tesla του Μασκ είχε αφήσει απλήρωτη μια παραγγελία για 4.000 μίνι πίτες από το Giving Pies, ένα αρτοποιείο στο Σαν Χοσέ, στην κεντρική Καλιφόρνια, όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης του.

Σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς τον Guardian τη Δευτέρα, ο ιδιοκτήτης του φούρνου επιβεβαίωσε πως «η Tesla μόλις πλήρωσε τα 2.000 δολάρια που είχαν μείνει απλήρωτα». Αυτό έγινε αφού ο Μασκ ενημερώθηκε για το σκηνικό δηλώνοντας: «Μόλις έμαθα γι' αυτό. Θα διευθετήσω τα ζητήματα με τον φούρνο».

Το περιστατικό συνέβη αφού ο φούρνος έλαβε μια παραγγελία της τελευταίας στιγμής για 2.000 πίτες από την Tesla την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, που έκανε λογαριασμό 6.000 δολαρίων. Η Tesla διπλασίασε την παραγγελία σε 4.000 πίτες πριν τελικά ακυρώσει την παραγγελία χωρίς να την πληρώσει.

Στην ανάρτησή της στο Instagram, η επιχείρηση δήλωσε ότι για να εκπληρώσει την παραγγελία έπρεπε να απορρίψει μέχρι και αιτήσεις για catering, να αγοράσει πρόσθετες προμήθειες και να προετοιμάσει το προσωπικό της για ένα «απαιτητικό πρόγραμμα παραγωγής» - για το οποίο δεν αποζημιώθηκε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ