Κοσμος

Η Τέιλορ Σουίφτ δωρίζει 100.000 δολάρια στην οικογένεια θύματος από την παρέλαση του Super Bowl

«Στέλνω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου» έγραψε η τραγουδίστρια

62224-137655.jpg
Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Τέιλορ Σουίφτ
Η Τέιλορ Σουίφτ © ALLISON DINNER/ EPA

Τέιλορ Σουίφτ: Δωρίζει 100.000 δολάρια στην οικογένεια της Λίζα Λόπεζ-Γκάλβαν 

100.000 δολάρια δώρισε η Τέιλορ Σουίφτ στην οικογένεια της Λίζα Λόπεζ-Γκάλβαν, της μητέρας δύο παιδιών που σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια των μαζικών πυροβολισμών της Τετάρτης 14 Φεβρουαρίου, στην παρέλαση των Kansas City Chiefs για τη νίκη στο Super Bowl.

Η 34χρονη τραγουδίστρια έκανε σήμερα (16.02) δύο ξεχωριστές δωρεές ύψους 50.000 δολαρίων στη σελίδα «GoFundMe» που έχει δημιουργηθεί για να βοηθήσει την οικογένεια της Λόπεζ-Γκάλβαν μετά τον θάνατό της.

Στην ενότητα «Words of Support» της σελίδας η Τέιλορ Σουίφτ έγραψε: «Στέλνω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου και τα συλλυπητήριά μου στον απόηχο της καταστροφικής σας απώλειας. Με αγάπη, Τέιλορ Σουίφτ». Η σελίδα μέχρι το πρωί της Παρασκευής 16 Φεβρουαρίου είχε λάβει δωρεές συνολικού ύψους άνω των 180.000 δολαρίων.

Δωρεά της Τέιλορ Σουίφτ στην οικογένεια της γυναίκας που σκοτώθηκε 

Το βιογραφικό στη σελίδα GoFundMe - με τίτλο «Elizabeth Lopez-Galvan Memorial» - περιγράφει τη 43χρονη γυναίκα ως «μια καταπληκτική μητέρα, σύζυγος, κόρη, αδελφή, θεία, ξαδέλφη και φίλη για τόσους πολλούς».

«Αυτό το ταμείο έχει συσταθεί για να ωφελήσει την οικογένεια της Λίζα Λόπεζ-Γκαλβάν. Η Λίζα γιόρταζε την παρέλαση νίκης των Τσιφς στο Super Bowl όταν σκοτώθηκε αναίτια», αναφέρεται στη σελίδα.

«Επιβιώνει από δύο παιδιά και τον επί 22 χρόνια σύζυγό της. Ζητάμε να συνεχίσετε να έχετε την οικογένειά της στις προσευχές σας καθώς θρηνούμε την απώλεια της ζωής της. Αυτό το ταμείο θα βοηθήσει στην παροχή ζωτικής οικονομικής υποστήριξης στην οικογένειά της καθώς επεξεργάζεται αυτή την αδιανόητη τραγωδία. Οποιοδήποτε ποσό εκτιμάται».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ