Κοσμος

Θα προλάβει η Τέιλορ Σουίφτ το Super Bowl; Η ιαπωνική πρεσβεία έχει την απάντηση

«Μην ανησυχείτε, θα επιστρέψει στην ώρα της από το Τόκιο» αναφέρει μεταξύ άλλων η πρεσβεία της Ιαπωνίας

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Iαπωνία: Γιατί καθησυχάζει τους οπαδούς της Τέιλορ Σουίφτ στις ΗΠΑ
© EPA/CJ GUNTHER

Iαπωνία: Kαθησυχάζει τους οπαδούς της Τέιλορ Σουίφτ στις ΗΠΑ ενόψει Super Bowl

Με μια πρωτόγνωρη ανακοίνωση για τα διπλωματικά δεδομένα, η πρεσβεία της Ιαπωνίας στην Ουάσινγκτον διαβεβαίωσε ότι η Τέιλορ Σουίφτ θα προλάβει να πάει εγκαίρως στο Super Bowl για να δει τον φίλο της να παίζει στον μεγάλο τελικό - αρκεί η πτήση μετά τη συναυλία της από το Τόκιο να αναχωρήσει εγκαίρως.

Η δήλωση της πρεσβείας την Παρασκευή απάντησε σε ένα βασανιστικό ερώτημα που βάραινε τους θαυμαστές της ποπ σταρ, οι οποίοι αναρωτιόντουσαν αν θα είναι σε θέση να χειροκροτήσει τον Τράβις Κέλσι αυτοπροσώπως, καθώς επιδιώκει το τρίτο πρωτάθλημα NFL με τους Kansas City Chiefs.

Η Σουίφτ- η οποία, όπως και ο Κέλσι, είναι 34 ετών - έχει προγραμματιστεί να δώσει μια sold-out συναυλία στο Τόκιο την ημέρα πριν από το Super Bowl στο πλαίσιο της περιοδείας της Eras. Υπάρχει αλλαγή ώρας 17 ωρών ανάμεσα στο Τόκιο και το Λας Βέγκας, την πόλη που φιλοξενεί το Super Bowl- και η πτήση αναμένεται να διαρκέσει περίπου 12 ώρες, κάνοντας κάποιους να ανησυχούν ότι μπορεί να μην μπορέσει να φτάσει εγκαίρως στον αγώνα.

«Η πρεσβεία της Ιαπωνίας στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι ενήμερη για τις πρόσφατες αναφορές των μέσων ενημέρωσης σχετικά με τα βήματα που θα πρέπει να κάνει η Τέιλορ Σουίφτ για να ταξιδέψει από το Τόκιο μετά τη συναυλία της στις 10 Φεβρουαρίου στο Λας Βέγκας εγκαίρως για να παρακολουθήσει τον αγώνα των Kansas City Chiefs στο Super Bowl LVIII», έγραψε η πρεσβεία στο X.

«Παρά τη 12ωρη πτήση και τη διαφορά ώρας των 17 ωρών, η πρεσβεία μπορεί με σιγουριά να διαβεβαιώσει ότι αν αναχωρήσει από το Τόκιο το βράδυ μετά τη συναυλία της, θα φτάσει άνετα στο Λας Βέγκας πριν αρχίσει το Super Bowl», ανέφερε η πρεσβεία.

Αλλά το αεροπορικό χρονοδιάγραμμα μπορεί να μην είναι το μόνο εμπόδιο για να παρευρεθεί η σουπερσταρ στην αναμέτρηση των Chiefs με τους San Francisco 49ers για το Super Bowl. Η εναέρια κυκλοφορία γύρω από το Λας Βέγκας την ώρα του αγώνα αναμένεται να είναι έντονη και τα περισσότερα σημεία για την προσγείωση ιδιωτικών αεροσκαφών φέρεται να είναι ήδη κατειλημμένα.

Πηγή: Guardian

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ